Madara, NuFACE, BABOR, Biodroga, Novexpert...

06:24 - 03:50
luistertijd 06:24 - leestijd 03:50

Hohoho! Last-minute Christmas shopping inspiratie: skin care

Nu Sinterklaas het land weer heeft verlaten, verschuift de focus zonder enige twijfel naar de Kerstdagen. Ben jij nog op zoek naar het perfecte Kerstgeschenk? Om te geven aan die lieve vriendin, of om stiekem zelf te houden? Bekijk dan snel dit artikel met Christmas shopping inspiratie voor een mooie huid.

BABOR exclusieve Christmas edities

Deze Kerst presenteert BABOR twee feestelijke sets met favorieten van de HSR en ReVersive luxelijnen. De sets niet alleen mooi qua uitstraling. Ze zijn tijdens de feestdagen extra aantrekkelijk geprijsd!

 BABOR HSR Lifting Giftbox

HSR lifting giftbox

In de HSR lifting box schitteren de luxueuze gouden flacons je tegemoet. De HSR lifting extra firming cream bevat, net als alle andere HSR producten, vijf effectieve werkstoffen die rimpels aanpakken en de huid er jeugdiger laten uitzien.

Babor Extra Firming

Naast de cream bevat deze set het extra firming serum en de nieuwe extra firming neck & decolleté cream.

ReVersive giftbox

De Kersteditie van de ReVersive lijn bestaat uit de ReVersive anti-aging cream en het anti-aging overnight mask.

BABOR ReVersive Giftbox

 

Werkstoffen Telovitin en Agicyl gaan samen huidveroudering tegen en houden de cellen in de huid langer jong. Lumicol geeft de huid een glowboost, zodat jij straalt tijdens de feestdagen.

Verkrijgbaar bij de BABOR salon bij jou in de buurt

Biodroga Adventskalender

Nog maar even en ‘the most wonderfull time of the year’ komt er weer aan! Tel samen met Biodroga af naar het nieuwe jaar. Biodroga biedt dit jaar twee luxe adventkalenders, waaronder de Golden Caviar kalender vol luxe miniaturen uit de Golden Caviar lijn.

Biodroga Adventskalender

Deze lijn bevat producten met onder andere kaviaarextract, hyaluronzuur, fucogel en hexapeptiden. De Golden Caviar lijn werd speciaal ontwikkeld voor de rijpere, drogere en vochtarme huid.

Biodroga Golden Caviar

We verklappen nog niet helemaal wat er precies in zit, maar de kalender is royaal gevuld met producten die in de aanloop naar de Kerstdagen voor een klein verwenmomentje zorgen!

Shop Biodroga online

 

Mádara Smart Glow Set

Een feestelijke giftset met twee bestsellers van Mádara voor een mooie glow op je huid tijdens de feestdagen. En nog feestelijker… je shopt de set (met een vergelijkbare winkelwaarde € 60,25) voor slechts € 27,00.

Mádara Smart Glow Set

Smart Anti Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

Met anti-oxidantrijke Black Northern Mud en Charcoal. Het masker zuivert de huid, verwijdert ophoping van vuil en bevordert de vernieuwing van huidcellen. Een superdosis van anti-aging vitamine A, huid-perfectionerende vitamine B3 (niacine), 17 aminozuren en essentiële mineralen gaat in je huid aan de slag om de eerste tekenen van veroudering te verminderen en je huid op te laden met energie en glans.

Mádara Smart Glow Set

Superseed Radiant Energy Beauty Oil

Deze beauty olie bevat een concentraat van 9 droge oliën. De olie is speciaal ontwikkeld voor mensen met een doffe, vermoeide huid, bij gebrek aan glans, elasticiteit of stevigheid van de huid, en bij de eerste tekenen van veroudering.

De krachtige antioxidant van bosbessen, bergframboos en cranberry superseed oliën zijn gemengd met de revitaliserende werking van bramen, zwarte komijn, peterselie zaadoliën en verpakt in het huidverzachtende trio van pompoen, borageen gouden jojoba.

Deze droge olie mix, met een heerlijk vleugje citrusgeur, wordt vrijwel direct door de huid geabsorbeerd en verhoogt de natuurlijke regeneratie en hydratatie van de huid, helpt om milieuverontreinigende stoffen te neutraliseren. De huid voelt direct na gebruik zacht en soepel aan.

En de verpakking? Die is gewoon té schattig voor woorden:

Mádara Smart Glow Set

 

Shop hier online

 

NuFace Limited Edition 2018 Holiday Collection

Om jouw moment van shinen voor de aankomende feestdagen te kunnen garanderen, introduceert NuFACE twee speciale Limited Edition sets uit de 2018 Holiday Collection. De Gold Status Collection en de Gold Getter Collection. Met daarbij twee hydraterende essentials die je huid die stralende glow geven. En… ook heel feestelijk… een mooie bijpassende goudkleurige toilettas.

NuFACE

Gold Status: Complete Skin Toning Collection met NuFACE Gold Trinity

Het iconische witte NuFACE Trinity apparaat is deze feestdagen versierd met prachtige achttien karaats rosé gouden bollen. Bij dit skin toning device krijg je met deze speciale collectie een 5-pack Prep-N-Glow Cloths, 59 ml 24K Gold Gel Primer Firm én een goudkleurige toilettas cadeau.

Shop hier online

 

NuFACE Mini Primer Gel

Gold Getter: Express Complexion Celebration Kit met NuFACE Gold Mini

Naast de exclusieve kit met de Trinity, introduceert NuFACE ook de limited edition Gold Getter Collection met de Blush Mini. Speciaal voor reisliefhebbers die hun huid een extraatje willen geven: dé musthave voor op reis, of als ideale holiday gift.

NuFACE Gold Mini Set

 

Shop hier online

 

Novexpert Hyaluronzuur Bestseller Giftset

Speciaal voor het cadeauseizoen lanceert Novexpert een feestelijke duo-set voor een hele fijne prijs! De set bestaat uit Novexpert’s bestseller: het repulp masker en de hyaluronzuur booster, al eerder een favoriet op BeautyJournaal.

Novexpert Hyaluron Giftset

Net als alle andere producten van Novexpert is de hyaluronzuur booster 100% natuurlijk. Deze booster, met heerlijk lobbige textuur, bevat vier verschillende formaten aan hyaluronzuur moleculen, die elk hun specifieke functie in de huid hebben. Dankzij de toevoeging van een polysaccharidewordt bovendien de aanmaak van procollageen gestimuleerd.

Novexpert Hyaluron Giftset

Het repulp masker verzacht de huid en vult fijne lijntjes en rimpeltjes op. Fans van Novexpert herkennen direct de typerende en zinnenstrelende chique geur van het merk. Het masker laat zich eenvoudig afspoelen, zonder hardnekkige restjes. De perfecte voorbereiding op een avondje uit, of juist na afloop van een decemberborrel tot in de late uurtjes. Geeft een instant boost aan je huid.

De box kost € 64,95, waarbij je omgerekend het RepulpMask ter waarde van € 34,95 gratis ontvangt: Shop online

Shop hier nog meer Novexpert online

 

Lees ook