Een prachtige selectie van Colorescience bestsellers!

04:58 - 02:58
luistertijd 04:58 - leestijd 02:58

Christmas shopping inspiratie: Colorescience Holiday Gift Sets

Het minerale make-up merk Colorescience introduceert speciaal voor de feestdagen twee Limited Edition Holiday Gift Sets. De Sun Protection Duo Kit en de Refresh and Renew Kit. Beide sets bevatten een prachtige selectie van Colorescience producten, exclusief samengesteld voor de komende feestdagen.

Nog op zoek een mooi geschenk, waar vooral je huid je dankbaar voor zal zijn? Lees dan snel even verder.

Colorescience Holiday Duo

Colorescience Sun Protection Duo Kit

Dit feestelijke duo bestaat uit de nieuwe Mini Colorescience Sunforgettable Total Protection Brush-on Shield SPF 50 én de Mini Lip Shine SPF 35, in een exclusieve dieprode kleur die perfect past bij het naderende holiday season.

Vergeet (ook) in de winter je zonbescherming niet!

Misschien denk je in de winter niet meteen aan het belang van een goede zonbescherming, maar dit is zeker ook in de winterperiode noodzakelijk. Vooral voor gezicht, lippen, hals en handen, die ondanks je warme winterkleding toch worden blootgesteld aan de zon. Ook deze dienen beschermd te worden.

Sunforgettable Total Protection is ideaal om mee te nemen en je huid gedurende de dag optimaal te beschermen. En ook voor je lippen biedt Colorescience tijdens de winterperiode een optimale bescherming met de Lip Shine SPF 35.

Hoe leuk is het om deze twee producten met de feestdagen cadeau te doen (… of stiekem zelf te houden)! Ze zijn dan ook nu samen te verkrijgen in een feestelijke Holiday Kit.

Colorescience Christmas

Colorescience store locator

 

Breed spectrum en water- en transpiratiebestendig

De Mini Colorescience Sunforgettable Total Protection Brush-on Shield SPF 50 én de Mini Lip Shine SPF 35 bieden beide bescherming tegen een breed lichtspectrum en zijn daarnaast ook nog eens water- en transpiratiebestendig.

Corine testte de Sunforgettable Brush al eens voor je uit; je leest de review hier.

Dat laatste lijkt in de winter minder belangrijk (je neemt immers geen verfrissende duik in de zee of een zwembad), maar niets is minder waar… Er is altijd water om ons heen, in de vorm van luchtvochtigheid, en ook transpireren is een proces dat zomer en winter, dag en nacht doorgaat. En wat te denken van regen en sneeuwvlokjes op je huid in de wintermaanden…

Colorescience refresh and renew

Colorescience Refresh and Renew Kit

Een andere leuke cadeautip voor de feestdagen is de meer uitgebreide, eveneens exclusieve gift set van Colorescience. Met Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 heb je alles in handen voor een frisse en uitgeruste look. Verheldert het gebied rond de ogen, corrigeert imperfecties, vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen, opgezwollen oogleden, fijne lijntjes en rimpels. Tegelijkertijd beschermt deze bestseller de tere, kwetsbare huid rondom de ogen. Lees ook dit artikel op BeautyJournaal voor nog meer informatie over deze totaalaanpak voor je oogcontour.

Het Eye & Brow Palette is ideaal om je wenkbrauwen extra aan te zetten en in een optimale shape te brengen. Door de uiteenlopende kleuren van licht tot donker, creëer je subtiele looks voor overdag en meer glamorous look voor in de avond. Kortom: je go-to palette voor wanneer de kerstborrels en -feestjes je agenda weer vullen.

Colorescience refresh and renew

Colorescience store locator

 

Maak je look compleet met de Lip Shine en Hydrating Mist

Ook deze holiday kit bevat de Mini Lip Shine in de exclusieve dieprode kleur Scarlet. Maak je look af met de verzachtende Hydrating Mist, waarmee je make-up perfect blijft zitten en waarmee je je huid verzacht en revitaliseert gedurende de dag.

En omdat Colorescience graag voor kerstman speelt deze kerstdagen, ontvang je bij de Refresh and Renew Kit ook nog eens een mooie wristlet bag om je cosmetica in mee te nemen.

Colorescience store locator

 

Over Colorescience: hoogwaardige cosmetica voor een vlekkeloze teint

Colorescience® is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Dankzij de gezondheid bevorderende formules hebben de producten de kwaliteit van leven voor miljoenen vrouwen wereldwijd met uiteenlopende leeftijden, huidtypen en -problemen verbeterd.

De minerale cosmeticaproducten maken het mogelijk om een vlekkeloze, egale teint te bereiken en tegelijkertijd te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en omgevingsfactoren met SPF 20, 30 en 50. In dit artikel lees je meer over de hoogwaardige mineralen van Colorescience.

 

Colorescience store locator

 

Dit artikel is onderdeel van het Brands we Love dossier van JC Imp op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook