Fris en sprankelend, met wit en bronze

03:54 - 02:20
luistertijd 03:54 - leestijd 02:20

Witte eyeliner met Kerst!, van mua Monique Brinkhorst

monique brinkhorst

mua Monique Brinkhorst

Om de feestdagen door te komen is een beetje voorbereiding wel gewenst. Menu’s worden uitgedacht, cadeau’s gekocht en een bezoekje aan de kapper wordt last minute ingepland.

Je wilt natuurlijk een beetje leuk voor de dag komen tijdens de feestdagen en dan t liefst zonder er teveel tijd aan te besteden. Je bent immers al druk genoeg met het vullen van je al dan niet te mislukken fazant.

Daarom heb ik een aantal nieuwe producten uitgebreid getest en een Kerstlook uitgewerkt waarmee je goed voor de dag komt zonder dat het je teveel tijd gaat kosten.

 

De basis

Om te beginnen is een mooie basis erg belangrijk. Ik gebruik de M.A.C Cosmetics full coverage foundation . Deze foundation is erg  dekkend dus ik heb maar weinig nodig om te zorgen dat de huid er mooi egaal uitziet. (shop hier online)

witte eyeliner met kerst

Onder de ogen gebruik ik de secret concealer van Laura Mercier deze zorgt voor een instant frisse blik. (shop hier online)

basis van macIk gebruik M.A.C Cosmetics bronzer in de kleur golden (shop hier online) om de huid een mooie gezonde kleur te geven. Op de jukbeenderen, neusbrug en op de cupidoboog breng ik een klein laagje M .A.C  Cosmetics soft en gentle highlighter(shop hier online) aan. Deze geeft een mooie subtiele glans aan de huid.mac mineralize

Voor deze look heb ik gekozen voor een creamy eyeshadow namelijk Giorgio Armani eye tint 18 silver mirage (shop hier online). Het is een product dat heel erg goed te blenden is. Hierdoor kan je hem ook zo dekkend aanbrengen als je zelf zou willen. Ik zet de eyeshadow aan in de arcadeboog en blend hem vervolgens uit op het bewegend ooglid. Het geeft een hele mooie glans en maar is nog steeds subtiel.

armani creamy eyeshadow

In plaats van de standaard eyeliner wilde ik dit keer voor iets ander kiezen. Lancôme komt met een te gekke witte eyeliner Liner Plume in de kleur 00 blanc en ik ben gelijk fan! Het geeft je een totaal andere look en een frisse oogopslag. Met de pen kan je een hele mooie strakke lijn zetten.

**Shop deze bijzondere eyeliner hier online met korting!

white eyelinerWel merk ik gelijk dat de basis die ik heb gezet met de eye tint niet de beste combi is met deze eyeliner. Er komt automatisch oogschaduw op mijn pen waardoor hij iets droger wordt.

Gebruik alleen met lichte oogschaduw

Als je deze eyeliner in combinatie met een donkere oogschaduw zou gebruiken denk ik dat hij regelrecht de prullenbak in kan. Mijn tip werk met lichte kleuren of ga voor een naturel look met alleen eyeliner om zolang mogelijk plezier te hebben van je pen.lancome mascara

Ik gebruik de Hypnose volume -a- porter mascara van Lancôme (shop hier online). Deze separeert de haartjes en geeft je meer volume. Voor deze look breng ik 1 laagje mascara aan omdat ik graag wil dat de eyeliner goed zichtbaar blijft.

De wenkbrauwen vul ik in met het potlood van Dior in de kleur blonde. Ik zorg ervoor dat de wenkbrauwen niet te donker zijn ingevuld en dat de aanzet geen harde lijn heeft. (shop hier online)

dior eyebrow pencil

 

Om de look af te maken gebruik ik de nieuwe M.A.C cosmetics lipgloss cremesheen glass  softly lit. Hij ruikt heerlijk en blijft verrassend goed zitten. (shop hier online)

mac glass sheen softly lit

 

Make-up: www.moniquebrinkhorst.com  Instagram @moniquebrinkhorstwitte eyeliner met kerst

Fotografie: www.dilanibutink.com

Model: Jisse @ Max Models

 

 

kerstlook eyeliner white

 

Lees ook