Je kan nu ook je lichaam met de toptechniek van NuFACE behandelen!

03:56 - 02:21
luistertijd 03:56 - leestijd 02:21

Stay in shape met NuBODY skin toning microcurrent-apparaat

We hebben de afgelopen weken volop kunnen genieten van heerlijke zonnige dagen en hoge temperaturen. De zomerjurkjes en bikini’s zijn veelvuldig gedragen. Daar hoort natuurlijk een bikinibody bij en voordat we de bikini uit de kast tevoorschijn haalden, waren we dit voorjaar al massaal te vinden in de sportschool en volgden we het ene na het andere healthy dieet. Het liefst behoud je deze bikinibody natuurlijk ook na de zomer. En dat kan met NuBODY, het nieuwste product van NuFACE. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Monique onderwierp de NuFACE als eens uitgebreid aan een test; lees haar review hier nogmaals.

Shop hier online

 

Een gladde en strakke huid met meer contour

NuBODY is het allereerste FDA-goedgekeurde microcurrent-apparaat voor thuisgebruik, dat de huid van het lichaam zichtbaar verstevigt en de verschijning van putjes als gevolg van cellulite wegneemt. Het apparaat heeft als doel je huid te verstrakken, verstevigen én gladder te maken. De Micro-4-technologie richt zich op hardnekkige gebieden van het lichaam, om de ongelijkmatige huid gladder en strakker te maken en je lichaam meer contouren te geven.

At-home behandeling met krachtige, maar zachte microstroom

Het NuBODY-apparaat bevat vier punten die effectief samenwerken om een krachtige, maar zachte en gerichte microstroom naar grote delen van het lichaam te kunnen sturen. Deze microstroom zorgt voor een gladdere en strakkere huid. Microstroom is namelijk in staat om de huid te liften door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de spieren te zenden. Dit verbetert de tonus van de spier en stimuleert de aanmaak van ATP (energiebron in elke cel).

Hoe gebruik je NuBODY?

Het skin toning-apparaat is bedoeld voor huidstimulatie en is perfect voor thuisbehandeling in drie eenvoudige stappen:

Shop hier online

 

Bekijk ook de volgende how-to video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9bZij9tLroQ

Optimaal resultaat

Voor optimaal resultaat gebruik je NuBODY de eerste zestig dagen vijf keer per week – vijf minuten per lichaamsdeel (zoals de armen, buik en dijen). Na deze zestig dagen kun je de behandeling terugbrengen naar twee tot drie keer per week om de gladde en strakke resultaten te behouden.

De NuBODY-thuisbehandeling voelt – geheel pijnloos – aan als een zachte massage. Een verbetering van de huid én een massage in één.

Links: bij de start van de behandeling met NuBODY. Rechts: na 30 dagen.

Perfect dus om ook na de zomer in shape te blijven (… of te komen).

Ook een mooi figuur?

Koop dan je eigen NuBODY, inclusief luxe bewaarkoffer en Gel Primer.

Shop hier online

 

 

 

Lees ook