Dior, Guerlain, MAC, VisoRelax, Clarins, Collistar…

07:19 - 04:23
luistertijd 07:19 - leestijd 04:23

Homepage Maandfavoriet November 2016

BeautyJournaal testpanel favorieten november 2016

Su Chen: B. Kettner VisoRelax

De lange dagen in mijn instituut en de korte nachten door de kids eisen hun tol in mijn gezicht. En dan met name rond mijn ogen en voorhoofd. Ik zag er vermoeid uit. Natuurlijk logisch, maar toch… Ik wilde iets voor thuis; maar dan geen oogcrème maar een hometool. Na enige speuren kwam ik in aanraking met de VisoRelax van het merk B. Kettner. Omdat ik in het verleden een ander product van B. Kettner had getest en Corine de VisoRelax had getest, was ik heel nieuwgierig wat de VisoRelax voor mij kon betekenen.

MF VisoRelaxGelijk bij de eerste aanraking met mijn huid was ik verliefd op de VisoRelax. Door de warmte van 38°C voelt het heerlijk onder mijn ogen. Door de bewegingen van binnen naar buiten, voelde ik de vermoeidheid wegtrekken. Een soort mini massage met warmte. Door de iontoforese (microstroom) wordt een oogserum dieper in de huid gepenetreerd. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en het oogserum beter opgenomen.

Van origine is de VisoRelax ontworpen voor de ogen. Maar als je een serum over heel je gezicht aanbrengt en dan met name op een bepaalde zone (bijvoorbeeld op rimpels), kan je met de VisoRelax het serum veel dieper in de huid brengen. Daarnaast is de tool heel makkelijk in gebruik en lekker draadloos.

Een heerlijke hometool om het optimale uit je dagelijkse verzorging te halen!

Shop hier online

MF MAC SmutGerti: MAC Smut oogschaduw

Mijn favoriet deze maand is een oogschaduw van MAC in de kleur Smut. Zo op het eerste oog lijkt Smut een gewone bruine oogschaduw, maar dat is niet zo. Deze oogschaduw verandert van kleur afhankelijk waarmee je hem combineert. Met een paars potlood krijgt Smut een mooie paarse glow, met een groen potlood wordt hij groenig. Hij combineert daardoor leuk met Club, nog een favoriet van MAC. Aan Club kun je iets meer de verschillende kleuren zien.

Ik heb ook weer de fluid line eye pencils herontdekt van MAC, maar die waren al een keer favoriet. Ben je de komende feestdagen veel op stap en wil je niet elke dag dezelfde make up dragen, neem Smut mee en een paar verschillende potloden, drie kleuren lippenstift en je bent klaar. Je kunt op deze manier elke dag een andere look creëren met relatief weinig producten.

Shop hier online

MF Dior ContourstickDanielle: Dior diorblush light & contour stick

Op dit moment is contouren en highlighten niet meer weg te denken op beauty gebied. En ook ik ben absoluut fan van deze technieken als make-up artist. Met de diorblush – die meteen twee in een is – krijg je een perfect gedefinieerd gezicht. Door middel van kleine schaduweffecten en lichtreflecties kan je zo’n groot verschil maken. Deze technieken op een zo natuurlijk mogelijke manier toepassen vind ik een leuke uitdaging.

Ik vind dit zeker een topproduct van Dior. Doordat het een stick is met zowel een contour als een highlight kant kan je meteen aan de slag. De stick is goed gepigmenteerd, brengt super fijn aan en is vervolgens goed uit de blenden met de vingers. Meteen bij het aanbrengen van de highlighter heb je een mooie glans. En hoe handig is deze ook voor ‘on the go’…

Shop hier online

MF L'Oreal Gold Obsession NagellakEsther: L’Oreal Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession nagellak

Elk jaar brengt L’Oreal weer een prachtige feestcollectie uit, dit jaar met 24 karaats goud coating. De collectie bestaat uit prachtige kleuren lippenstift met bijpassende nagellakjes in rood- en rozetinten met een gouden glans. Vooral de lakjes zijn deze periode mijn favoriet. De nagellak heeft een intense kleur, ook met een subtiele gouden glans. Deze glans blijft lang behouden door de geïntegreerde topcoat. Een aparte topcoat is dus niet nodig.

L’Oreal geeft aan dat de nagellak tot 10 dagen goed blijft zitten. Helaas heb ik zelden of nooit langer dan 2 dagen nagellak plezier van mijn nagellak, dus die 10 dagen haal ik niet. Maar de kleur en de gouden touch zijn prachtig. Je kunt de Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession herkennen aan de zwart met gouden verpakking.

Shop hier online

MF Collistar Nero Sublime ScrubEls: Collistar Sublime Black Precious Scrub

Nu de kachel weer lekker brandt en het buiten kouder aan het worden is, wordt de huid van vooral mijn benen steeds droger. Goed insmeren met een body cream is dan ook een must. Maar minstens zo belangrijk is om de huid ook regelmatig een scrub te geven. De dode huidcellen worden hierdoor verwijderd en de werkstoffen van de body cream kunnen dan beter hun werk doen.

De nieuwste scrub van Collistar uit de Sublime Black Precious lijn is hiervoor het perfecte product. Het combineert het gladmakende effect van een scrub met de voordelen van een masker. De suiker kristallen exfoliëren, waardoor de huid weer heerlijk glad wordt. De zwarte klei en bamboe houtskool hebben een ontgiftende werking. En het zwarte orchidee extract, de witte gardenia stamcellen en zwarte komijn olie werken regenererend, hydraterend en revitaliserend. Deze scrub met een frisse bloemige geur is diep zwart van kleur, welke pas verdwijnt bij het afspoelen.

Shop hier online

MF Clarins DeodorantCorine: Clarins Roll-On Deodorant

Een deodorant is wellicht niet het meest sexy beauty product, maar wel een product dat kan helpen je sexy te voelen. Want niets is vervelender dan zweetplekken en dan vooral op dat mooie jurkje tijdens net dat ene speciale feest. En de periode van feestjes, borrrels en diners staat weer voor de deur…

Lange tijd stond voor mij de roll-on deodorant van Clinique met stip op één; lees hier mijn artikel waarin ik verschillende deodorants vergelijk. Afgelopen maand ontdekte ik een waardige tegenstander in de vorm van de Clarins Roll-On Deodorant. Een hele fijne en brede roller, waarmee je het product in één beweging aanbrengt. De deodorant bevat extracten van buchu-bladeren die de ‘slechte’ bacteriën (lees: zweetluchtjes) elimineren, extracten van hazelaar die de poriën verkleinen en daardoor het transpiratieproces vertragen en verzachtend rozemarijnextract dat de huid verzorgt. Deze alcoholvrije deo is dus ook fijn voor vlak na het ontharen; het is skin care voor je oksels. En de lichte, subtiele balsemgeur maakt dat hij je favoriete parfum niet overheerst.

MF Guerlain Foundation KwastShop hier online

Monique: Guerlain foundationkwast

Deze gloednieuwe foundationkwast van Guerlain  niet alleen een parel om te zien in haar poederroze kleur, de lengte, structuur en dichtheid van de haren is subliem. Kort genoeg voor efficiënt werken en vol genoeg voor een prachtige verdeling over de huid.

Je kunt er heel mooi deppend mee aanbrengen, maar ook zacht uitvegen. Ideaal voor vloeibare make-up, maar ook voor (mineraal) poeder. Echt multifunctioneel, een topper! Less is more!

Shop online

Lees ook