Terug naar de winkel
Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme

Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats.

Dermalogica

Dermalogica Prisma Protect is favoriet bij onze collega Corine, een echte zonliefhebster.

Ze vertelt in haar review dat deze lichte, frisse moisturizer snel trekt en dat het een mooie soepele huid achterlaat. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats.

Op een ‘normale’ zomerse dag geeft Dermalogica Prisma Protect voldoende zonbescherming. Mocht je echt gaan zonnebaden breng dan een royale laag aan, zoals je dat ook met een zonbeschermer zou zijn. Ook fijn: Dermalogica Prisma Protect geeft geen bruine zonnebrandvlekken op lichte kleding.

Dermalogica vertelt: 'een ware master multitasker voor de huid, die beschermt door proactief samen te werken met de beschermmodus van de huid en hydrateert en perfectioneert de huid dankzij een innovatie door licht geactiveerde technologie.'

Er zit ondermeer in:

  • Glycerine zorgt voor hydratatie.
  • Matcha thee: neutraliseert vrije radicalen en beschermt de huid tegen de schadelijke
  • effecten van luchtvervuiling.
  • Zonnefilters Avobenzone, Homosalate, Octisalate en Octocrylene: bieden een breedspectrum UVA en UVB bescherming in SPF30.
  • Bioferment van Salie: verheldert, verzacht en egaliseert de huid.

Al met al een mooi allround product dat fijn is in gebruik. En tja… je zou het inderdaad een schaap met vijf poten kunnen noemen. Aanrader!

Lees hier de complete review van Corine op BeautyJournaal.

 

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook