Deze looks geven je haar optisch meer volume!

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Heb jij fijn haar? Dat kan lastig zijn. Je haar ziet er al snel slap en futloos uit en hele creatieve creaties maken lukt vaak niet. Echter, fijn haar kan ook voordelig zijn. De tijd van saaie kapsel is voorbij, want de volgende 7 prachtige kapsels zijn ideaal voor fijn haar. Deze looks laten je haar voller en dikker lijken voor instant meer volume.

Look 1: Dunner haar is over het algemeen ’tembaarder’ dan dik haar. Probeer eens deze chique geknoopte bun uit. Maak een ‘knoop’ in je haar en trek wat plukjes uit de knot voor een speels, nonchalant effect. Het lijkt meteen of je haar dikker is en meer volume heeft.

Look 2: Een lichte krul en textuur in je haar zorgt voor een volume boost.

 

Look 3: Een half-up half-down kapsel geeft je haar opties meer volume. Zet een paar lokken nonchalant vast met schuifspeltjes.

 

Look 4: Een zware nonchalante pony zorgt ervoor dat je haar meer volume lijkt te hebben.

 

Look 5: Fijn haar is niet zwaar en knotjes zakken daardoor niet snel uit. Bindt je haar vast in een lage casual knot voor een fantastische nonchalante classy look.

 

 

Look 6: Een scheiding aan de zijkant geeft je haar direct meer volume bij de wortels. En het ziet er ook gewoon geweldig uit.

 

Look 7: De haarbandvlecht. Geïnspireerd door melkmeisjes of door de Griekse godinnen, wij vinden het in ieder geval prachtig. Ideaal om je fijne haar een vollere look te geven. Zorg ervoor dat de vlecht lekker nonchalant is, met wat losse plukjes en sprieten voor een casual chique look.

En natuurlijk hebben we ook nog fijne styling productadviezen voor je fijne haar:

 

 

Lees ook