Fijne producten van Moroccanoil en Wellaflex

03:48 - 02:17
luistertijd 03:48 - leestijd 02:17

Een prachtige volumineuze bos haar, wie wil het nou niet? Helaas is niet iedereen gezegend met volle lokken. Gelukkig bieden diverse beautymerken een oplossing: heerlijke boost producten om dat BIG effect te creëren.

“Met volumineus haar maak je letterlijk en figuurlijk een BIG statement”, aldus Wellaflex ambassadeur en haarstylist Sascha Breuer. “Wil je veerkrachtige krullen die mooi en elegant dansen? Of door Hollywoord geïnspireerde golven met een prachtige glans? De Wellaflex Instant Volume Boost collectie laat al jouw stylingdromen uitkomen.”

Maar Wellaflex is niet de enige met fijne producten om meer volume in het haar te creëren. Ook het heerlijke merk Moroccanoil heeft een lijn producten in het assortiment, waarmee je een BIG look krijgt. Bijvoorbeeld de Moroccanoil Root Boost. Een stylingproduct om het haar een natuurlijke lift te geven.

Wellaflex Instant Volume Boost collectie

De Wellaflex Instant Volume Boost collectie zorgt onmiddellijk voor een verdubbeling van het haarvolume, aldus de claim. Het haar blijft fijn zacht aanvoelden, zonder plakkerig gevoel. De collectie bestaat uit:

1. Wellaflex Instant Volume Boost Mousse

De mousse is ideaal voor haar dat volume nodig heeft. Het product verzwaart het haar niet en het haar blijft zacht aanvoelen.

2. Wellaflex Instant Volume Boost Hairspray

De spray is de finishing touch. Breng de haarspray aan en je bent de hele dag verzekerd van BIG hair.

Je koopt deze Wellaflex Instant Volume Boost collectie hier online.

 

Morroccanoil Volume collectie

Deze fijne collectie bestaat uit:

1. Moroccanoil Root Boost

Dit fijne product is geïnspireerd op de behoeften van professionele stylisten. Het geeft het haar een natuurlijke lift, zonder de noodzaak om het haar te touperen. Dit is een volumizing spray voor ieder type haar. Het verdikt het haar bij de wortels en zorgt zo voor een langdurige lift. Uiteraard bevat dit product Moroccanoil’s antioxidant-rijke arganolie, wat het haar glad en handelbaar maakt.

2. Moroccanoil Luminous Hairspray

Deze gewichtsloze haarspray zorgt voor een sterke fixatie. Het houdt jouw lokken langdurig in model. Dankzij de formule met arganolie blijft het haar zacht en glanzend. Ook beschermt deze spray tegen vocht en voorkomt kroezen of pluis.

3. Moroccanoil Volumizing Mousse

Deze mousse is geïntroduceerd en gebruikt op de catwalks van New York Fashionweek, dus dat belooft wat. De mousse tovert slappe futloze lokken om tot een volle haardos, aldus de claim. Daarbij blijft het haar wel natuurlijk ogen met een blijvende lift en beweging. Het product plakt niet. De mousse bevat een flexibele polymeer, waardoor het haar volume krijgt en gelift wordt. De arganolie zorgt voor glans en hydratatie. Daarnaast is de mousse verrijkt met conditioners die het haar gezond, zacht en glanzend houden.

4. Moroccanoil Extra Volume Conditioner

De conditioner verzorgt het haar, waardoor het haar natuurlijke volume terug krijgt en het maakt het haar zacht en glanzend. Het haar wordt gevoed en de structuur versterkt. Daarnaast voorkomt het gebruik van deze conditioner pluis en statisch haar. De conditioner bevat uiteraard arganolie, dat vochtinbrengend, versterkend en voedend werkt. Daarnaast bevat dit product keratine en revitaliserende kruiden en extracten zoals klimop, rozemarijn en kamille.

5. Moroccanoil Extra Volume Shampoo

De shampoo reinigt het haar en hoofdhuid en verwijdert restanten haarstyling producten. Het product geeft het haar glans, soepelheid en vitaliteit, aldus de claim. De arganolie versterkt de conditie en kracht van het haar. Daarnaast bevat de shampoo keratine en voedende anti-oxidanten waaronder Tilicine en vijf soorten zeealgen.

Moroccanoil producten zijn verkrijgbaar bij salons en spa’s. En hier koop je deze collectie online.

Lees ook