Ronald is fan van deze fijne volume spray. Lees snel waarom!

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

Bamboo 48H Sustainable Volume Spray komt uit het huis van Alterna haircare. Ik was al fan van de haarproducten van Alterna. Ik vind het merk de Crème de la Mer voor het haar. Met ingrediënten zoals kaviaar, zwarte truffelolie en olie geperst uit de pit van de champagnedruif. Chic, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan.volume spray en model

De Bamboo-lijn van Alterna kun je als een soort jongerenlijn zien. Een beetje zoals D&G van Dolce & Gabbana. Maar nog steeds van hoogwaardige kwaliteit en dus uistekende ingrediënten. Én vriendelijker geprijsd.

Ik heb in mijn 21-jarige carrière als haarstylist genoeg met volume sprays van verschillende merken mogen werken. Vaak vond ik het haar na aanbrengen van een product stug en droog aanvoelen. En het haar zag er meestal dof uit.

De 48H volume spray komt in een handige spray flacon. Het is een lichtgewicht product. Je brengt het aan op handdoek droog haar. Verdeel het haar in secties en spray het product vooral op de aanzet van het haar. Masseer daarna met de vingertoppen over je hoofd. Droog je haar het liefst ondersteboven.

Ideaal voor fijner haar zonder volume

Het product is vooral geschikt voor wat fijner haar zonder volume. De Bamboo 48H Sustainable Volume Spray is echt een fantastisch product. Het haar voelt én ziet er zichtbaar voller uit. Vooral als je het product in het haar laat afkoelen met de borstel er nog in. De meeste föhns hebben een koude stand. Gebruik deze om het haar te fixeren. Of zet er kleefrollers in en laat deze in het haar afkoelen.

Ik was natuurlijk ook beRonald test Kevin Murphy haarproductennieuwd naar de 48H volume claim. En ik kan je zeggen dat deze helemaal waar is. Ik doe het haar van een bekende actrice, die op ’t moment aan het filmen is. Ook zij vertelde mij dat ze lovend over het product is. Ze vertelde me dat ze zelfs na 48H de boel makkelijk weer opklopt voor meer volume. Hup met de vingers erin, op z’n kop, over de aanzet van ’t haar masseren. Even de föhn er overheen wapperen, et voilà: VOLUME!

Echt, mocht je fijn haar hebben, zoals sommige van mijn klanten. Dan zul jij zeker geïnteresseerd zijn in dit product. Maar ook voor ieder ander haartype dat extra volume behoeft. It’s Amazing!

Lees ook