Gerti wordt er hebberig van en roept: Ik wil meer, ik wil een kuur!

04:53 - 02:55
luistertijd 04:53 - leestijd 02:55

Een uitnodiging voor een Neoderma behandeling door een echte Neoderma specialist. Geen enkele aarzeling, dit is een vrije dag waard. Samen met Monique en Kim togen we naar Den Haag naar het hoofdkantoor van Neoderma.

Ik had gekozen voor de Bio-Lifting behandeling. Ik mag dan nog weinig rimpels hebben, mijn huid begint wel wat slapper te worden. En als het enigszins kan, wil ik hamsterwangen voorkomen.

De behandeling begint met de bekende bio peeling, maar eerst wordt mijn gezicht natuurlijk uitgebreid gereinigd, met de liquid soap en een exfoliërende olie. Hiermee word ik ook heerlijk gemasseerd.

cleansing

Liftende massage

Als tweede stap krijg ik een behoorlijk stevige massage die hoort bij de Bio-Lifting behandeling. Mijn huid wordt flink aangepakt, maar tegelijkertijd word ik lekker rozig. Ik hoor Monique en Kim gezellig kletsen maar ik sluimer weg.

Bio peeling: je ruikt de natuur

Na de massage volgt de bekende Bio-Peeling. Het kruidenmengsel wordt licht verwarmd en vervolgens wordt mijn gezicht er deppend mee ingesmeerd. Het ruikt een beetje grasachtig, zoals henna. Je ruikt de natuur. Als de peeling op mijn huid zit, voel ik niet zo veel maar zodra mijn huid aangeraakt wordt, voel ik een licht prikkel, een tinteling. Het gevoel alsof er met engelenhaar langs je gezicht gestreken word. Irritant aangenaam.

biopeeling neoderma

De sensatie is op de grens van pijnlijk en aangenaam. Ik begrijp nu in elk geval waarom ik eerst gemasseerd werd. Een stevige massage. Au, dat zou nu niet prettig voelen. De Bio-Peeling blijft een minuut of 10 zitten en wordt dan voorzichtig, ook weer deppend verwijderd.

Oxygen serum en masker met kwast

Vervolgens wordt de signatuur oxygen active serum aangebracht. Dit maakt dat het Bio-Lifting masker nog beter zijn werk kan doen. Het Bio-Lifting masker wordt met een kwast aangebracht in opwaartse streken. Letterlijk wordt mijn huid omhoog getrokken, gelift. Ook mijn oogleden worden zo gelift! Het is een masker dat niet hard opdroogt als een kleimasker, maar eerder als een stevige gel. Het houdt je gezicht goed in de plooi, het is moeilijk om te lachen. Maar dat wil ik ook niet. Ook lachrimpeltje moeten gladgetrokken worden! Na 20 minuten wordt het masker verwijderd.

neoderma oxygen mask

De behandeling wordt afgesloten met de beroemde Blue Blood gel, een hydraterende crème en Blue Blood Sun Cream. Als ik daarna in de spiegel kijk… Wow! Ik zie eruit alsof ik een facelift heb gehad, maar dan zonder de blauwe plekken en de littekens. Ook Kim en Monique staan versteld. Glad, rustig, egale teint, stevig. Zo’n behandeling wil ik elke dag wel! Je kunt je voorstellen dat Neoderma de Bio-Lifting aanbeveelt voor belangrijke evenementen zoals een huwelijk, gala, of ander feest.

blozend na de bio peeling en lifting facial neoderma

The days after
De Bio-Peeling heeft mijn huid flink aan het werk gezet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik even schrok hoe droog mijn huid de eerste dagen voelde. Ik was niet echt zichtbaar aan het vervellen, maar mijn huid voelde als schuurpapier. Er was een complete vernieuwing in gang gezet. Met wat extra voedende olie verdween het droge gevoel snel. Na een week voelde mijn huid weer normaal.

Botox? Nee! Neoderma!

Maar toen, na twee tot drie weken, ja, toen kreeg ik weer dat bekende wow-gevoel. Mijn huid zag er stralend uit, stevig, vol, fijn van structuur. Botox? Facelift? Nee, de Biolift!
Yes! Hier doe ik het voor! Ik wil meer! Neoderma beveelt de Bio-Peeling ook als kuur aan, drie keer in twee weken. Daar ben ik nieuwsgierig naar, wat voor geweldig effect ik dan wel niet heb.

De Bio-Lifting vind ik een absolute aanrader voor een aanstaande bruid. Maar combineer hem dan niet met de Bio-Peeling. Doe de peeling twee weken voor je bruiloft en een dag tevoren de Bio-Lifting. Reken maar dat er dan flink geroddeld wordt op je bruiloft, of je misschien Botox gebruikt hebt ;-).

Lees hier ook de review van Kim over haar behandeling.

 

**********************

Neoderma verkooppunten
Door de grote hoeveelheid huidspecialisten die met Neoderma werken is er altijd een salon in de buurt.

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Lees ook