Ideaal aan de vooravond van een belangrijk event

04:06 - 02:28
luistertijd 04:06 - leestijd 02:28

Neoderma los

Bio-Lifting is een natuurlijke liftende gezichtsbehandeling, maar staat ook bekend als een ware oppepper! Deze behandeling maakt de huid steviger, gladder en frisser. Goed om toe te passen vlak voor een belangrijke dag, bijvoorbeeld een bruiloft, feestje of sollicitatiegesprek.

Uniek is dat de oogleden en wenkbrauwen ook het speciale masker krijgen, ideaal als je last hebt van vochtophopingen, wallen of een vermoeide blik, met als resultaat sterk liftende oogpartij.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Peeling

Uiteraard start de Neoderma-huidspecialist met een grondige reiniging, gevolgd door een natuurlijke, plantaardige scrub die wordt aangebracht met zacht roterende bewegingen. Deze fijne scrub is op basis van amandel- en abrikozenkorrels en plantaardige kokosolie. Je voelt dat de scrub als het ware smelt op je huid. De amandel- en abrikozenkorrels verwijderen op een milde manier de dode huidcellen en onzuiverheden, waardoor de huid schoon, fris en zacht aanvoelt.

Tip: het is niet nodig om de huid dagelijks te scrubben. Je verstoort hiermee de natuurlijke beschermlaag van de huid waardoor deze vatbaarder is voor schimmels. Eén of twee keer per week is voldoende, tenzij je de Face Luster van Neoderma gebruikt. Deze mag zelfs meerdere keren per week worden toegepast. Let er wel op dat je niet de dunne, kwetsbare huid rondom je ogen mee scrubt.

neoderma blue blood gelParadepaardje Neoderma Blue Blood Gel

Vervolgens wordt er een laagje Neoderma Blue Blood Gel op de huid aangebracht om deze al masserend te voeden. Deze ‘royalty’ onder de producten is al 20 jaar het paradepaardje van Neoderma en is niet meer weg te denken bij de dagelijkse verzorging van de huid.

Perfluorcarbon

De Blue Blood Gel bevat perfluorcarbon dat ervoor zorgt dat de productie van collageen en elastine (de bouwstenen voor een stevige huid) wordt geactiveerd, het metabolisme van de huidcellen en de weerstand van de huid wordt verbeterd. Daarbij voorziet deze prettig aanvoelende gel het weefsel van extra zuurstof en zorgt het ervoor dat actieve werkstoffen van producten die je over de gel aanbrengt, zoals een crème, nog beter worden opgenomen.

neo6Bio-Lifting masker

Nadat de huid gemasseerd is, is het tijd voor het Bio-Lifting masker. Een speciaal poeder wordt gemengd met vloeistof totdat een gladde pasta ontstaat.

De specialist maakt in een porseleinen kommetje de substantie warm op een kaarsenbrander, zodat de pasta al snel stroperig als honing wordt. Met een kwastje en door middel van opwaartse bewegingen, verdeelt de specialist het masker over het gezicht en op de huid rondom de ogen en de oogleden zelf.

Het masker voelt heerlijk comfortabel aan. Als het volledig is aangebracht, is het tijd om twintig minuutjes te relaxen zodat de werkstoffen goed hun werk kunnen doen.

Finishing touch

Met Cleansing Milk wordt het masker in no time verwijderd en het daarna opgebrachte Oxygen Active Serum –  dat o.a. de zuurstofopname in de huid verbetert – is een perfecte basis van de dagverzorging, gevolgd door een 24 uurs-crème en een Blue Blood Sun Cream.

En het resultaat? Een stevige huid die vitaal is en een frissere oogopslag heeft! Een behandeling duurt een uur en de adviesprijs is € 72,00.

Neoderma verkooppunten
Door de grote hoeveelheid huidspecialisten die met Neoderma werken is er altijd een salon in de buurt.

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook