Maak kennis met de Neoderma Blue Blood Sun Cream SPF 30

02:22 - 01:25
luistertijd 02:22 - leestijd 01:25

Neoderma los

Neoderma: veilig zonnen met deze productenHet beschermen van de huid is het allerbelangrijkste in de strijd tegen huidveroudering.

Neoderma heeft een speciale crème ontwikkeld met SPF 30 die over de dagelijkse verzorging aangebracht kan worden om de huid extra te beschermen. Maak kennis met de Neoderma Blue Blood Sun Cream SPF 30.

Gekleurde zonnecrème 

De Blue Blood Sun Cream is een sterk beschermende, gekleurde zonnecrème die de huid kalmeert en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, denk aan UV-stralen en vrije radicalen.

De ontstekingsremmende actieve ingrediënten zijn Perfluorcarbon, Vitamine E en Allantoïne. Deze werken kalmerend, vochtregulerend en verzachtend. Ze vertragen de zichtbare tekenen van huidveroudering veroorzaakt door zonlicht, activeren de celdeling en de productie van collageen en elastine.

Alternatief voor een foundation

De Blue Blood Sun Cream is te verkrijgen in 3 tinten: natural, beige en dark. Door de kleur wordt de huid gelijk geëgaliseerd en gematteerd, hierdoor is foundation vaak overbodig. Ideaal op een hete zomerdag!

Er is ook een kleurloze variant, namelijk de Blue Blood Sun Cream White. Deze is ook toe te passen bij kinderen en op het lichaam. De Sun Cream is zelfs voor de meest gevoelige huiden geschikt!

Neoderma: veilig zonnen met deze producten

Gebruiksaanwijzing:

Breng de crème aan na je dagelijkse gezichtsverzorging. Is het een zonnige dag en heb je aanleg voor overpigmentatie? Breng de crème dan elke vier uur opnieuw aan. Breng de crème desgewenst deppend aan voor een goede verdeling in de huidporie.

Voorkomt:

Inhoud: 50 ml. Adviesprijs: €45,05.

Lees hier ook de review van BeautyJournaal’s Rona over dit zonneproduct.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook