Tegen acne, pigmentvlekken, couperose, littekens en rimpels

02:29 - 01:29
luistertijd 02:29 - leestijd 01:29

Peelings zijn tegenwoordig niet meer weg te denken om de conditie van de huid te verbeteren en op peil te houden. Maar een peeling die voor ieder huidtype geschikt is, die niet verdunt is, én wel op basis van natuurlijke ingrediënten is samengesteld, blijft zeer uniek. Neoderma heeft deze unieke peeling.

De Neoderma Bio-Peeling bestaat uit een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze behandeling gaat huidproblemen tegen en heeft en preventieve werking.

De Bio-Peeling is toe te passen bij:

Hoe werkt het?
De Bio-Peeling vernieuwt de huid zonder deze te verdunnen. De vezels van de kruiden dringen door naar de onderste huidlaag waar zij de celdeling stimuleren. Normaal regelt het lichaam dit zelf binnen ongeveer 28 dagen.

Dit proces wordt nu versnelt naar 10 dagen. De huidlagen schuiven van onder naar boven en na een dag of 4 schilferen deze af. Je krijgt dus geen last van vervelling, hooguit wat schilfers.

De peeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat de veroudering van de huid tegengaat. Tevens verhoogt het de immuniteit en worden alle functies van de huid genormaliseerd.

Iets voor jou? Ja zeker!
De Neoderma Bio-Peeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn! Je hoeft niet thuis te blijven na de behandeling en je kunt gewoon make-up dragen.

De peeling is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de dunne gevoelige huid en donkere huid. Daarnaast kan de peeling ook toegepast worden op het lichaam, bijvoorbeeld bij acne op de rug.

Het hele jaar door kan de huid een oppepper krijgen met de Bio-Peeling, want de behandeling mag ook in de zomermaanden worden toegepast.

Behandelplan
De Bio-Peeling is preventief tegen huidveroudering eens per maand voldoende. Om een huidprobleem te verminderen adviseren we de Bio-Peeling in kuurverband (3 keer in de 12 tot 14 dagen) te ondergaan.

Bij een gevoelige huid is 1 keer per week een behandeling voldoende tot het gewenste resultaat.

Wil jij ook een mooie huid met de Bio-Peeling?
De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Lees ook