Met Perfluorcarbon, een actief bestanddeel dat de zuurstofopname van de huid verbetert

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Neoderma losWie aan Neoderma denkt, denkt aan de Blue Blood Gel en de Bio-Peeling behandeling. Deze twee paradepaardjes van Neoderma hebben een zeer unieke werking en een bijzonder effect op de huid. In dit artikel staan we stil bij één van deze toppers, namelijk de Blue Blood Gel.

Zuurstof is het basiselement van alle vormen van het leven. Wij hebben niet alleen zuurstof nodig om in leven te blijven, onze huid moet ook kunnen ademen om gezond te zijn en te blijven. Met het ouder worden, gaan de functies van de huid en de aanmaak van nieuwe cellen trager verlopen. De zuurstofconcentratie in de huid wordt minder en geleidelijk aan verslapt de huid en ontstaan er rimpels. Dit proces willen we natuurlijk zo lang mogelijk vertragen.

Neoderma heeft producten ontwikkeld om de huid te laten ademen. Een zeer intensieve celbehandeling die gebaseerd is op een unieke zuurstofdrager – Perfluorcarbon (synthetisch nagemaakte zuurstof). Dit actieve bestanddeel verbetert de zuurstofopname van de huid.

Neoderma: Blue Blood Gel, de royal onder de productenWerking van de Blue Blood Gel

De Blue Blood Gel activeert de productie van collageen en elastine en verbetert het metabolisme van de huid. Na de reiniging van de huid breng je de gel direct aan. Deze stimuleert namelijk de opname van actieve ingrediënten in je andere huidverzorgingsproducten. Je kunt de gel gebruiken voor het hele gezicht, zelfs onder de ogen, hals en het lichaam. Je hebt maar een klein beetje van de gel nodig. Het product is geschikt voor alle huidtypen, zowel overdag als ’s avonds.

Tip: De Blue Blood Gel biedt tevens een effectieve behandeling voor de zonverbrande huid en als aftershave balsem.  

Weetje: het bestanddeel Perfluorcarbon is ook wel bekend onder de naam ‘blauw bloed’. Perfluorcarbon is namelijk een zuurstoftransportmiddel en is ontwikkeld om de menselijke bloedcellen na te bootsen.

Daarnaast bevat de Blue Blood Gel nog andere bestanddelen waaronder: perzikpitolie, dat voor de heerlijke geur zorgt, maar ook de huid verfrist en hydrateert, vitamine E, om de huid te beschermen en allantoïne dat de celvernieuwing stimuleert.  

Adviesprijs van de Blue Blood Gel (50 ml) is €47,20.

Meer informatie over het andere paradepaardje van Neoderma de ‘Bio-Peeling behandeling’ vind je in dit artikel.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook