De werkzame stoffen uit je crème worden nog beter opgenomen

02:26 - 01:27
luistertijd 02:26 - leestijd 01:27

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

Serums vormen een goede aanvulling naast het gebruik van een dag- en nachtcrème. Het is vergelijkbaar met het gebruiken van een conditioner naast een shampoo. Het bevat zeer geconcentreerde ingrediënten en is meestal in de vorm van vloeibare micro-emulsie, hierdoor trekt het product snel in de huid.

Een serum is toe te passen als intensief verzorgingsproduct, bijvoorbeeld als kuur of tijdelijk ter versterking van een dag- of nachtcrème of onder een masker. Neoderma heeft maar liefst zeven van deze juweeltjes in het assortiment en twee speciaal ontwikkeld voor de ogen. Dit keer maken we je graag attent op het meest krachtige serum van Neoderma.

Een krachtig serum voor een gezonde en stralende huid: Oxygen Active Serum

Het Oxygen Active Serum is een zeer intensieve cellulaire behandeling gebaseerd op een uniek zuurstoftransport-mechanisme: perfluorcarbon en plantaardige ceramiden. Ceramiden, onttrokken aan rijstzemelen, verhogen de capaciteit van de huid om vocht vast te houden en verbeteren de samenhang van de celstructuur.

Betere opname werkzame stoffen uit je crème

Vanwege het hoge gehalte aan perfluorcarbon in het serum wordt het weefsel van extra zuurstof voorzien, waardoor de opname van andere actieve bestanddelen wordt bevorderd. Dit serum is een werkelijke must-have in je huidverzorgingsregime.

OxygenSerum

Het serum verjongt de huid door de productie van collageen en elastine te stimuleren, het activeert de immuniteit van de huid en stimuleert de celdeling.

Huidversterkend

Maar dat is niet het enige, het serum versterkt de beschermende functie van de huid en maakt de huid gladder en voelt zijdezacht aan.

Daarnaast heeft dit serum een therapeutische werking bij eerstegraads brandwonden, namelijk 40% sneller herstel en het gaat littekenvorming tegen. Dit maakt dit serum ook bijzonder geschikt na cosmetische ingrepen.

Dit unieke serum binnen de Neoderma collectie is de meest ultieme huidverbeteraar. De advies verkoop prijs is € 181,35. Voor als je je huid echt eens een bijzondere oppepper wilt geven.

Wil je kennismaken met alle unieke Neoderma cellulaire producten? Check hier alle producten.

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

Lees ook