De fijnste en leukste tools om glam naar het strand te gaan

06:31 - 03:54
luistertijd 06:31 - leestijd 03:54
BeautyJournaal redacteur Renske Meens

Zit je al in die fijne zomerroes? Met deze strand must haves creëer je de perfecte beach look.

Gladde benen

Neem eerst een lekkere douche met een frisse douchegel. Breng wat scheerschuim van Shaveworks aan en scheer je benen glad. Breng vervolgens The Cool Fix van Shaveworks aan om de huid te kalmeren en ingroeiende haartjes te voorkomen.

Bekijk hier de video waarin BeautyJournaal’s Monique en Sabine de Braun Skin Spa testten.

Instant bruine benen – afwasbaar!

Heb je nog niet echt in de zon kunnen zitten en dus melkflessen in plaats van sexy gebronsde benen? Dan is de Airbrush Legs van Sally Hansen een uitkomst. Met deze spray heb je in een handomdraai bruine benen.

BeautyJournaal’s Jolanda testte de Perfect Legs van This Works voor mooie, bruine benen.

Strandlokken

Ook sexy beach waves mogen natuurlijk niet ontbreken op een stranddag. Een strandcoupe is tijdloos en casual en een favoriet onder de sterren. Je creëert zo’n look heel eenvoudig met een stijltang. Draai een lok om de stijltang en trek de stijltang er naar beneden uit (als een schaar bij papier). Doe dit tot je hele haar gekruld is. Kam je krullen door en schud los.

Bekijk hier 16 handige tips van expert Kimm Koffijberg om krullen aan te brengen in steil haar.

Sexy voetjes

Tot slot je voeten. Na een winter verstopt te zijn geweest in sokken en schoenen mogen ze eens flink onder handen genomen worden. De Scholl Velvet Smooth Express Pedi vijlt ze, zodat ze weer zacht en glad zijn. En heel bijzonder: dit gebeurt mechanisch, hij werkt namelijk batterijen en draait rond en rond en rond….

Budgetproof; maak je eigen kleimasker voor heerlijk, zachte voeten.


Shop de look!

  1. Shaveworks Pearl Souffle Shave Cream

Deze rijke scheercrème exfolieert, vertraagt de haargroei en vermindert irritatie volgens Shaveworks. Daarnaast hydrateert en voed deze crème de huid, waardoor je zijdezachte benen krijgt. Breng een dun laagje aan op de plek die je wilt scheren.

Voor de bikinilijn: scheer eerst met de haargroei mee, om ingegroeide haartjes te minimaliseren. Scheer vervolgens tegen de haargroei in. Voor de rest van het lichaam: scheer meteen tegen de haargroei in. Spoel af met warm water.

De Glycolzuur in het product helpt de oppervlakte vrij te maken van dode huidcellen en te exfolieren. Mediacalm Complex helpt om de huid te kalmeren en roodheid te verminderen. De haargroei wordt vertraagd door Capsilow (een plantenextract).

Koop het product hier.

  1. Shaveworks The Coolfix

Deze verkoelende gel is ontwikkeld om een geïrriteerde huid na het scheren te verminderen. De gel bevat exfolierende ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur en fytinezuur die ingegroeide haartjes helpen verwijderen.

Daarnaast doden deze bestanddelen bacteriën en voorkomen het terugkeren van ingegroeide haren. Mediacalm Complex (van de Boerhavia Wortel) kalmeert de huid en neemt roodheid weg.

De gel kan dagelijks gebruikt worden. Breng aan na het scheren of harsen en voor het slapen gaan op droge, gereinigde huid. Als de irritatie weg is, gebruik dan om de dag en elke keer na ontharing.

Shop het product hier.

  1. Sans Soucis Shower Gel

Deze shower gel van Sans Soucis ruikt heerlijk fris naar roosjes. Het product bevat rozewater, voorzichtig onttrokken via een speciale methode van de bloesem van de Damascene Roos. Al eeuwen wordt rozewater gebruikt als een verfrissend en kalmerende beauty elixir, zo dus ook bij Sans Soucis. De shower gel laat een frisse geur achter en een zachte, schone huid.

Koop het product hier.

  1. Sally Hansen Airbrush Legs

Met de Sally Hansen Airbrush tover je je benen binnen no time om in bronzen eyecatchers. Dit is geen ‘gewone’ bronzer, want dit is make-up voor je benen. Het product is verrijkt met Palmaria extract wat de dekking van sproeten, aderen, etc. minder zichtbaar moet maken.

Daarnaast is het product water bestendig. Door de handige spray is het makkelijk aan te brengen zonder strepen of vlekken. Het voelt aan als een soort foundation. Je kunt het dan ook makkelijk uitsmeren met je vingers of met een foundationkwast.

Sally Hansen claimt dat het product de hele dag blijft zitten zonder te vlekken. De Airbrush Legs is verkrijgbaar in 4 tinten.

Koop het product hier.

  1. Ladyshape bikini shaping tool

Scheren was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft niet meer naar de salon voor een perfecte Brazilian wax, want met de Ladyshape creëer je eenvoudig het perfecte driehoekje, streepje of hartje. De shaping tools zijn te gebruiken tijdens je onharingsritueel onder de douche.

Je scheert heel eenvoudig de haartjes rondom de shaping tool weg. De tool trekt de huid strak voor een perfect resultaat. De shaping tool is zacht, glijdt niet weg en is gevormd naar het lichaam. Het speciaal ontworpen handvat ligt lekker in de hand en zorgt voor controle.

Koop het product hier.

  1. Scholl Velvet Smooth Express Pedi

De Velvet Smooth Express Pedi is een elektrische vijl die harde huid en eeltplekken volledig verwijderd, volgens Scholl. De draaiende Micralumnia-kop bestaat uit minuscule schurende deeltjes die in een oogwenk harde huid en eelt verwijderen en je voeten glad en zacht maken.

Deze elektrische vijl heeft geen mesjes en is voorzien van een systeem dat de draaiende kop blokkeert zodra je te hard drukt. Maak met de vijl zachtjes een draaiende beweging, waarbij je lichte druk uitoefent. De set bevat 1 kop, 2 AA-batterijen en 2 jaar garantie.

Shop het product hier.

  1. Balmain Stijl- en krultang

Deze stijltang van Balmain is een echte multitasker. Door de zwevende titanium platen kan je je haar stijlen, maar ook krullen. Met deze stijltang creer je zachte, beachy krullen. De tang heeft 4 verschillende temperaturen. Na 30 minuten schakelt de tang automatisch uit. De tang werkt op natuurlijk haar en extensions.

Shop het product hier.

 

 

Lees ook