Unieke combi van exfolieren en ontharen voor een ultra gladde huid

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

BeautyJournaal TV: Sabine en Monique testen Braun Skin Spa voor een gladde huid

En hier onder nog even de belangrijkste eigenschappen op een rij:

  1. Het epileerhoofd verwijdert zelfs de allerkortste haartjes ( 0,5 mm) bij de wortel. Epileren gaat makkelijker en voelt comfortabeler aan als de haartjes tussen de 0,5 en de 5 mm lang zijn. Als de haartjes langer zijn, kun je ze het beste eerst afscheren en vervolgens aan laten groeien tot minstens 0,5 mm.
  2. Het speciale scheerhoofd is speciaal ontwikkeld voor snel en glad scheren van oksels en bikinilijn.
  3. Het trimmen met de transparante trimkop is ideaal voor het maken van precieze lijntjes en contouren.
  4. De exfoliatieborstel is ontwikkeld voor gebruik over het hele lichaam, in het bijzonder voor armen, benen en decollete. Het is niet bedoeld voor gebruik in het gezicht. De milde borstelactie met meer dan 3000 microtrillingen per minuut verwijdert effectief droge huidcellen voor een zichtbaar verbeterd uiterlijk voor de huid. Het gebruik van het borsteltje op een vochtige huid geeft een 4 keer beter resultaat dan een handmatig aangebracht cosmetisch scrubproduct alleen.
  5. De Silk-épil is geschikt om zowel nat als droog te gebruiken. Dit geldt echter niet voor het scheerhoofdopzetstuk, dit mag alleen op een droge huid gebruikt worden. ( Dus het ontharen van oksels en bikinilijn is niet mogelijk onder de douche).
  6. De SkinSpa is snoerloos te gebruiken.

Bestel hier jouw Braun Silk Epil:

[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/braun+silkepil+skinspa/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/sc/media_all/index.html%3F_requestid%3D121131&f=TXL&name=braun%20silk%20epil”]

Lees ook