Complete lijn die afrekent met een droge en gevoelige huid…

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Met de gure herfst- en de ijskoude wintermaanden in het verschiet is een goede voorbereiding het halve werk. Niets zo vervelend dan een droge en en gevoelige huid terwijl je door de regen fietst (als Hollanders hebben we het maar zwaar), de temperatuur richting het vriespunt komt en eenmaal thuis de kachel op 22 graden zet. Funest voor je huid! Decubal belooft met de complete gezichtsverzorgingslijn een zacht huidje met een gezonde winterglow.

Decubal heeft de volgende producten in de collectie:

  1. Decubal gezichtsreiniger – de claim: een heerlijke foam met vitamine B3 die je onder de douche gebruikt. Prijs is €9,99.
  2. Decubal tonic – de claim: milde tonic zonder alcohol. Werkt verfrissend en hydraterend. Zeewier maakt de huid soepel en zacht. Prijs is €9,99.
  3. Decubal gezichtscrème – de claim: met 18% lipiden die het uitdrogen van de huid voorkomen. Deze crème is ook verkrijgbaar in de variant Vitaal met vitamine B3 (voor de extra droge en gevoelige huid) en met SPF15 inclusief 11% lipiden. Prijs eerste gezichtscrème en de crème Vitaal is €12,50, met SPF15 kost €17,50.
  4. Decubal oogcrème – de claim: met 22% lipiden, ceramides en hyaluronzuur. Deze oogcrème zit in een handige en tevens hygiënische verpakking. Prijs is €14,99.
  5. Decubal peeling – de claim: met ultrafijne jojobakorrels die droge schilfers en onzuiverheden verwijdert. Prijs is €14,99.
  6. Decubal nachtmasker – de claim: voedt, hydrateert en pakt rimpels en fijne lijntjes aan. In het masker zit shea butter, jojoba olie die de huid zacht maken. Prijs is €9,99.
  7. Decubal serum – de claim: kan gebruikt worden onder je dag- of nachtcrème. jojoba olie, avocado olie en amandelolie pakt de droge en gevoelige huid aan en maakt hem soepel, kalm en zacht. Op oliebasis zodat het 100% lipiden bevat. Prijs is €19,99.

De lijn is nu te koop. Bestel de producten hier met korting!

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&u=%2Fadvanced_search_result_v3.php%3Fkeywords%3Ddecubal”]

Lees ook:

Lees ook