Mierzoete kleuren voor lippen én ogen!

02:57 - 01:46
luistertijd 02:57 - leestijd 01:46

Nieuw van Collistar is de Collistar Twist Sticks voor ogen en lippen. Het zijn handige sticks die qua uiterlijk verdacht veel weg hebben van Clinique’s Chubby Sticks. Het enige verschil is dat je de Twist Sticks – de naam zegt het al – kunt draaien zodat een puntenslijper niet nodig is. Twist it up is waar het allemaal om ‘draait’ bij Collistar als we het persbericht zo lezen.

Voor ogen en lippen

De Twist Sticks zijn verkrijgbaar in twee varianten: één voor de lippen – Twist Ultra-Shiny Gloss – en één voor je ogen, de Twist Ultra-Shiny Eyeshadow. De gloss is op basis van hyaluronzuur en pro-collageen met als claim dat de stick je lippen verzorgt en superzacht maakt. Anders dan de meeste lipglosses is deze stick in de vorm van een lipstick maar heeft volgens Collistar de voordelen van een lipbalm. Verdere claims: door de fosfolipiden in het collageen creëer je met de stick meer volume. Je lippen lijken voller, steviger en ogen minder fijne lijntjes. Daarnaast zit er in de Twist gloss geen talg en parabenen. Deze stick is verkrijgbaar in acht tinten waaronder Pearl, Orange, Coral Pink en Cherry.

De Twist Ultra-Shiny Eyeshadow is een poederoogschaduw en crème in één. Het voelt volgens Collistar superzacht op de huid. Verdere claims: de oogschaduwstick is makkelijk in gebruik, geeft een mooie parelachtige glans en houdt lang op de huid. Ook deze stick verzacht en verzorgt de huid door bolvormige siliconendeeltjes en ultra lichte oliën die de huid beschermen tegen uitdroging en bevat geen talk of parabenen. Deze stick is verkrijgbaar in acht tinten als Quartz, Gold Choral, Bronze en Titanium.

De Twist Ultra-Shiny Gloss en de Twist Ultra-Shiny Eyeshadow kosten €16,50 en zijn nu verkrijgbaar.

Bestel hier de mooiste, meest betaalbare oogpotloden in alle soorten en maten:

[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/l/mooi-gezond/make-up-ogen-oogpotlood/N/12408/huidigeWeergave/tegels/index.html%3Fpromo%3Dogen_306__B1_Oogpotlood_3_&f=TXL&name=oogpotloden”]

Bestel hier de fijnste lippotloden in alle kleuren:

[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/l/mooi-gezond/make-up-lippen-lippenpotlood/N/12395/huidigeWeergave/tegels/index.html%3Fpromo%3Dlippen_306__B1_Lippenpotlood_3_&f=TXL&name=lippotloden”]

 

Lees ook:

Lees ook