Voor een wide-eyed look!

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Maybelline introduceert een nieuw oogschaduwpalet vol pop colors. De Eye Studio Big Eyes Light Catching Palette (een hele mond vol) bevat een primer en drie kleuren oogschaduws om mee te experimenteren. Maybelline meent dat deze oogschaduw anders is dan andere traditionele compact oogschaduwpoders omdat het Big Eyes palet een zogenaamde waterhoudende oplossing bevat die vervolgens in een pan is gegoten en aan de lucht is laten drogen. Wat je dan krijgt is een smeuïge gladde textuur die comfortabel op de huid voelt.

De claims:

En dan even wat tips van Maybelline’s make-up artist Clayton Leslie voor een stralende oogopslag:

Breng met je vingertoppen een highlighter in een C-vorm aan vlak langs je wenkbrauwboog en bovenaan je wangen. Doe de primer als basis vanuit de wimperrand naar de oogplooi. Breng vervolgens in de binnenste ooghoek een kleurtje aan (zeer gewaagd: gebruik eens een fel kleurtje) en vervaag een bruine tint in de plooitjes van je oogleden. Vermeng dit van binnenuit naar de buitenhoeken. Voila!

Eye Studio Big Eyes Light Catching Palette is verkrijgbaar in vijf kleuren: Luminious Brown, Luminious Grass, Luminious Turquoise, Luminious Blue en Luminious Purple.

[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/s/mooi-gezond/zoekresultaten/Ntt/maybelline+big+eyes/N/12383/Nty/1/search/true/searchType/qck/sc/bph_makeup/index.html%3F_requestid%3D330798&f=TXL&name=maybelline%20big%20eyes”]
 

Lees ook:

Lees ook