Candy Colors voor een mierzoete oogopslag…

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

Na de romige Chubby Sticks voor op je lippen introduceert Clinique een soortgelijke stick voor op je ogen in verschillende mierzoete tinten. De crèmige oogschaduwsticks kun je in laagjes aanbrengen op je ooglid en blijft, als we Clinique mogen geloven, de hele dag zitten zonder zich op te hopen in de oogplooi. Wel fijn met de hete zomerdagen en zwoele zomeravonden in het verschiet.

De Chubby Stick bevat vitamine E die je huid verzacht. Clinique claimt dat de stick gemakkelijk over de huid glijdt en moeiteloos aan te brengen is. Hoe te gebruiken? Breng de Chubby Stick als volledig dekkende tint aan op het ooglid en accentueer je ogen extra met een eyeliner of kies er juist voor om de stick aan te brengen als basis onder een poederoogschaduw. De Chubby Stick kun je natuurlijk ook combineren met andere tinten.

De claims:

De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes is verkrijgbaar in acht tinten: Bountiful Beige, Lavish Lilac, Mighty Moss, Big Blue, Pink & Plenty, Portly Plum, Curvaceous Coal en Fuller Fudge. De prijs is €18,80.

**** Bekijk hier welke heerlijke zomerproducten Clinique voor jou heeft en maak kans op een Chubby Stick Intense voor je lippen!

Lees ook:

Lees ook