Met o.a tea tree olie, argan olie en lavendel olie…

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Speciaal voor iedereen die last heeft van roos en kampt met een gevoelige hoofdhuid komt Keune met de So Pure Exfoliating lijn bestaande uit een shampoo, een Scrub Treatment en een Essential Oil. Deze haarverzorgingslijn is op basis van 100% natuurlijke ingrediënten als tea tree olie, lavendel olie en argan olie. De claim: niet alleen roos wordt verwijderd maar ook de vorming ervan wordt voorkomen. Zeg maar dag dus tegen een trekkerige hoofdhuid én witte schouders…

Verlichten, kalmeren, versterken en hydrateren

Tea Tree heeft een regulerende werking op de hoofdhuid: het stimuleert de bloedsomloop en verlicht jeuk en irritatie. Argan olie met vitamine A en vitamine E helpen het haar te versterken en te hydrateren, lezen we in het persbericht. Lavendel olie zorgt tot slot voor een kalmerend gevoel en een heerlijke geur.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

  1. Keune So Pure Exfoliating Shampoo met Tea Tree olie. Prijs is € 18,25 voor 250ml.
  2. Keune So Pure Exfoliating Scrub Treatment een peelende behandeling die je hoofdhuid masseert. Prijs is €20,50 voor 100ml.
  3. Keune So Pure Exfoliating Essential Oil – verzorgende olie die de werking en geurbeleving versterkt. Prijs is €11,75 voor 10ml.

De Keune So Pure Exfoliating lijn ligt nu in de winkels.

Lees ook:

Lees ook