Reinigt, verzorgt en kalmeert de ultragevoelige hoofdhuid…

01:59 - 01:11
luistertijd 01:59 - leestijd 01:11

Wist je dat er zich in je hoofdhuid 230 receptoren per cm2 bevinden die ervoor zorgen dat de meest kleine prikkels worden waargenomen?

De hoofdhuid kan daarom ook heel kwetsbaar zijn. Ze staat elke dag bloot aan stressoren als stress, vervuiling, föhnen, stylingproducten en in mindere mate aan kleuringsproducten.

Je huid gaat jeuken, tintelen en voelt branderig aan. Twee op de 5 vrouwen en 1 op de 3 mannen hebben last van een gevoelige hoofdhuid. Sensidote Dermocalm van Kératase moet hier tegenwicht aan kunnen bieden.

SENSIDOTE DERMOCALM

Voor deze nieuwe lijn haalde Kératase inspiratie uit een Aziatische spa-trend die innovatieve wetenschap met een ultieme zintuiglijke ervaring met elkaar verenigt. Naast de al bestaande fijne shampoo komen er nu ook een masker en een serum: Sensidote Dermocalm masker en het Sensidote Serum Apaisant Absolu. Complete verzorging in drie stappen: reinigen, verzorgen en kalmeren.

1. Reinigen: Derma-Calm shampoo, €20,25 voor 250ml

De shampoo reinigt en kalmeert de hoofdhuid en maakt het heerlijk zacht en soepel.

2. Verzorgen en kalmeren: Sensidote masker, € 38,65 voor 200ml

Dit masker ontspant, verfrist en kalmeert de hoofdhuid en vermindert tegelijkertijd irritaties van de huid en maakt het minder gevoelig.

3. Kalmeren: Serum Sensidote Apaisant Absolu, €37,10 voor 50ml

Maak je behandeling af met een paar druppels van dit serum. Kalmerende ingrediënten zorgen ervoor dat het serum preventief werkt tegen een extra gevoelige hoofdhuid. Je hoofd is extra beschermt tegen bijvoorbeeld kappersbehandelingen.

De claims:

BeautyJournaal’s Monique is er dol op!

Lees ook:

Lees ook