Shampoos zonder sulfaat!

02:05 - 01:15
luistertijd 02:05 - leestijd 01:15

Vichy komt met twee nieuwe shampoos speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid. Omdat een gevoelige hoofdhuid niet kan tegen shampoos met sulfaat bevatten de nieuwe producten van Vichy daarom ook géén sulfaat. De Dercos Anti-Roos Gevoelige Hoofdhuid zonder sulfaat shampoo was al verkrijgbaar, de Derco Dermo-kalmerende shampoo zonder sulfaat ligt sinds kort in de winkels.

Sulfaten zijn niet alleen slecht voor de gevoelige hoofdhuid, ook tasten ze (in een hoge concentratie dan) de haarkleur aan en vermindert het de glans.

Dercos Anti-Roos Gevoelige Hoofdhuid zonder sulfaat shampoo

In deze shampoo zitten actieve ingrediënten als:

  1. Piroctone (antischimmel): reguleert de schilfering van de huid en werkt tegen hardnekkig roos en vermindert de Malassezia gisten
  2. Bisabolol uit Kamille: kalmeert en verzacht de hoofdhuid
  3. Mild reinigingsingrediënt

De claims:

Derco Dermo-kalmerende shampoo zonder sulfaat

De actieve ingrediënten in dit product zijn hetzelfde als de Dercos Anti-Roos Gevoelige Hoofdhuid zonder sulfaat shampoo. Het bestrijdt de drie belangrijkste symptomen van een gevoelige hoofdhuid, namelijk oververhitting, jeuk en een oncomfortabel trekkerig gevoel.

De claims:

Derco Dermo-kalmerende shampoo zonder sulfaat en de Dercos Anti-Roos Gevoelige Hoofdhuid zonder sulfaat shampoo kosten €11,35 per stuk (200ml).

Lees ook:

Lees ook