Een fashion item voor celebs en bloggers

02:15 - 01:21
luistertijd 02:15 - leestijd 01:21

Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Was je voorheen toch aangewezen op niet al te comfortabele rollers, Sleep in Rollers heeft er voorgoed een einde aan gemaakt. Ze zijn zo zacht als sponsjes die zich naar je schedel vormen, en als we de enthousiaste berichten zo volgen kun je er heerlijk mee slapen. Of gewoon de deur uit gaan. Want Sleep in Rollers zijn ook een fashion hit geworden.

Hoe te gebruiken?

Rol de Sleep in Rollers in nat haar, laat een nachtje zitten en haal ze er de volgende ochtend uit. Het resultaat belooft een volle bos krullen. Uiteindelijk geen zin om met de Sleep in Rollers te gaan slapen? Geen nood, je kunt de haarrollers ook overdag gebruiken en ze drogen met een föhn. Handig tijdens last-minute haarstress.

Heb je twee linker handen? De Sleep in Rollers zijn volgens onze informatie van distributeur Susan Hoffman zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast mogen ze best gezien worden: de rollers zijn namelijk verkrijgbaar in knalroze, zilver of zwart met goud én glitters. They look hot! En anders…sjaaltje eroverheen en klaar ben je..ze mogen er best nog uitpiepen.

Internationaal zijn de rollers al een rage. Onder celebs die zich ermee laten fotograferen, onder bloggers. Wake-up with bouncy sexy hair….

Giftsets

De prijs? Daar hoef je het niet voor te laten. Een set van 20 stuks heb je al voor rond de 25 euro. Je kunt ook ze per stuk kopen. Ze komen bovendien in ontzettend leuke verpakkingen, zoals tasjes. Er zijn ook speciale cadeausets.

+++SHOP deze ontzettend leuke en handige rollers hier direct online!

 

Bekijk hier ook onze snelle hairdo met kapper Ronald Kampmann waarin hij uitlegt hoe je ermee werkt (smartphone filmpje):

 

Bekijk ook deze tutorial van visagiste Holly Wakeham over de rollers:

http://youtu.be/2ytDf70BDZA

 

Lees ook:

Lees ook