Anti-aging lijn met argan olie en hoge concentratie vitamine E…

05:12 - 03:07
luistertijd 05:12 - leestijd 03:07

De Moroccan Argan Oil huid- en haarverzorgingslijn van Dr. Organic is op basis van arganolie, een hoge concentratie vitamine E, essentiële oliën en fruitextracten. Dr. Organic claimt met deze lijn je huid een natuurlijke revitalisatie te geven en je haar zichtbaar te herstellen. De lijn bestaat uit vijf anti-aging producten voor het gezicht, zes voor het lichaam en vier voor je haar. Verzamel ze allemaal.

Voor het gezicht

  1. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Day Cream – intensief voedende dagcrème met biologische arganolie en Arganyl. De crème is op basis van drie biologische extracten uit Afrika (Kigelia, Roselle en Baobab) die rijk zijn aan vitamine C. Deze formule stimuleert tevens de collageenproductie en claimt rimpels aanzienlijk te verminderen. Prijs is €14,99 voor 50ml.
  2. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Night Cream – deze crème, ook op basis van drie biologische extracten uit Afrika (Kigelia, Roselle en Baobab) claimt ook dat rimpels aanzienlijk verminderen. Prijs is €14,99 voor 50ml.
  3. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Facial Oil – anti-aging serum dat voor meer elasticiteit en stevigheid zorgt. De claim: hydrateert de huid en zorgt dat de vochtbalans in de huid stabiliseert. Prijs is €21,99 voor 30ml.
  4. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Instant Tightening Eye Serum – antirimpelserum op basis van argan fruitextracten dat rimpels en wallen bestrijdt. De claim is dat het serum op lange termijn de oogcontour zichtbaar verbetert. Prijs is €18,99 voor 30ml.
  5. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Stem Cell Anti-Aging System – anti-age verzorging met de claim dat het je huid verstevigt, verjongt, revitaliseert, hydrateert en de textuur verbetert. Inclusief actieve argan stamcellen en arganextracten die samenwerken met een complex van biologische ingrediënten.

Voor het lichaam

  1. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Body Wash – de claim: herstelt, voedt en hydrateert de huid en heeft een anti-aging werking. Deze bad- en douchegel is verrijkt met biologische arganolie die is samengevoegd met een complex van biologische, bioactieve ingrediënten als aloë vera en sinaasappelextract. Prijs is €9,99 voor 250ml.
  2. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm – werkt vochtherstellend en claimt de meest droge en beschadigde handen te verzachten. Absorbeert direct en heeft een anti-aging werking. Prijs is €10,99 voor 100ml.
  3. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Skin Lotion – de claim: herstelt en hydrateert de huid. Voedt de bovenste lagen van de epidermis en stimuleert de celregeneratie. Prijs is €10,99 voor 200ml.
  4. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Breast Firming Cream –  contourversterkende crème die buste en decolleté verstevigt dankzij het CellActiveForm complex. Deze formule claimt het metabolisme van de huidcellen te stimuleren en de elasticiteit en stevigheid van de huid van en rond de borsten te verstevigen. Prijs is €21,99 voor 100ml.
  5. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Body Soufflé – crème die je huid de hele dag hydrateert zonder vettig of zwaar aan te voelen. Het claimt je huid te verzorgen en te beschermen, zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Prijs is €12,99 voor 200ml.
  6. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Bath & Massage Oil – hydraterende, regenererende olie met anti-aging werking. Claimt je lichaam en geest in balans te brengen. Inclusief toegevoegde aromatische oliën. Resultaat is een gerevitaliseerde, zachte huid met een gezonde glans. Prijs is €14,99 voor 100ml.

Voor het haar

  1. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo – herstelt en hydrateert het haar op basis van biologische arganolie. Reinigt het haar mild en maakt de haarvezels glad. De claim: haar voelt heerlijk zacht aan en ziet er mooi en vitaal uit. Prijs is €9,99 voor 265ml.
  2. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Conditioner – bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten die dun, droog en futloos haar weer levendig maken en meer volume geven. De claim: haar voelt zacht aan en krijgt een prachtige glans. Prijs is €9,99 voor 265ml.
  3. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Restorative Treatment Conditioner – anti-frizz conditioner die haar en hoofdhuid omhult met verzorgende fosforlipiden en essentiële vetzuren. De claim: beschadigd haar wordt versterkt en breekt niet meer af. Prijs is €10,99 voor 200ml.
  4. Dr. Organic Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum – ontwart, ontkroest, voedt en beschermt. Effectieve, lichte haarserum dat voor zachtheid en glans zorgt. Met patchouli, kaneel en rozenhout en Afrikaanse plantenextracten uit Kukui, Moringa en Sacha Inche zaadoliën die voor een heerlijke geur en mooie glans zorgen. Prijs is €21,99 voor 100nl.

De biologische Moroccan Argan Oil van Dr. Organic is nu te koop.

***SHOP! Heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten hier online.

Lees meer:

Lees ook