100% zeepvrije scrub met grapefruit- en limoenextracten…

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Ook je gezicht heeft wekelijks een oppepper nodig. Om extra lang te genieten van een bruin kleurtje tijdens de zomermaanden is het een pré om je huid regelmatig te scrubben om dode huidcellen te verwijderen en nieuwe aan te maken. De nieuwste Purity scrubcrème van Dr. van der Hoog belooft een zachte, frisse en stralende huid.

Zomerse cocktail voor je huid

De scrub is 100% zeepvrij en bevat natuurlijke amandeldeeltjes, grapefruit- en limoenextracten die de huid op milde wijze reinigen. Hoe te gebruiken? Scrub je gezicht een aantal minuten en laat het gebied rondom de ogen vrij, spoel af en breng vervolgens een dag- of nachtcrème aan. Gebruik de Purity scrub één tot twee keer per week. In dezelfde lijn zijn er ook een face wash, reinigingsmilk, oogreinigingsmilk, 2-fasen lotion, reinigingslotion en reinigingsdoekjes verkrijgbaar.

Purity scrub van Dr. van der Hoog kost €8,64.

***SHOP dit product hier direct online!

Lees ook:

Lees ook