Verschillende maskers voor elk huidtype…

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Is je huidige masker bijna op en ben je nog op zoek naar een nieuwe? Sisley heeft verschillende maskers in de collectie. Of je nu last hebt van een droge huid, beginnende rimpels of juist een gevoelig huidje, Sisley belooft voor elk huidtype de juiste masker te hebben.

1. Gel Express aux Fleurs – belooft de huid een hydratatieboost te geven door de combinatie van lelie, iris, sesam en roos. Het resultaat volgens Sisley is een frisse en veerkrachtige huid die je huid ook verstevigt. Ook goed te gebruiken na het zonnen. Prijs €92,50 voor 60ml. Shop dit product online met korting.

2. Masque Eclat Express – dit masker is op basis van rozenbottel, witte en rode klei en claimt je huid een echte oppepper te geven. Het stimuleert de doorbloeding en belooft de doffe vale huid weer stralend te maken. Prijs €92,50 voor 60ml. Shop met korting.

3. Masque Creme a la Rose Noir – volgens Sisley is dit de Rolls Royce onder alle Sisley-maskers. De combinatie van roos, padina pavonica en lampionplant maakt de huid weer glad en gaat rimpelvorming tegen. Prijs €107 voor 60ml. Shop dit masker hier online met korting!

4. Masque Givre au Thilleul – kalmerend masker speciaal voor de gevoelige huid. Het product claimt de oververmoeide huid tot rust te brengen door linde-extract. Prijs is €86,50 voor 60ml. Shop dit product online met korting!

5. Creme Gommante – een milde scrub crème die je op een droge huid inmasseert totdat de crème doorzichtig is. Kamille en porseleinaarde beloven de huid zacht te maken. Eén of tweemaal per week te gebruiken. Prijs is €80 voor 50ml. Shop met korting.

6. Masque Contour des Yeax et Levres – masker op basis van arnica dat speciaal voor de oogcontour en lippen is. Claimt zwellingen rondom de ogen tegen te gaan (ideaal dus voor ’s ochtends). Je kunt dit masker ook als nachtkuur gebruiken. Prijs is €93 voor 30ml.

De volgende maskers zijn ook voor de mannen:

7. Gel Nettoyant Gommant – een scrub en reiniger in één met citroen, klaproos en sojaproteïnen. Het product belooft de huid te reinigen en onzuiverheden te verwijderen.

8. Masque Creme aux Resines Tropicales – masker op basis van rozemarijn, tropische harsen en witte klei dat claimt de talgproductie te reguleren en de poriën te verfijnen. Shop online met korting.

 

Wist je dat BeautyJournaal momenteel een geweldige actie heeft met Sisley voor prachtige, luxe zomerzon producten? Ga snel naar de Zonspecial van BeautyJournaal!

 

 

 

Lees ook:

Lees ook