Geselecteerd voor BeautyJournaal lezeressen!

03:33 - 02:08
luistertijd 03:33 - leestijd 02:08

Dr. van der Hoog komt voor de zomermaanden met een aantal must-haves op het gebied van gezichtsverzorging om je goed voor te bereiden op de zomermaanden. Bekijk hieronder de Top 4!

Voor het zonnen:

1. Scrubben met Purity scrubcrème

Een extra frisse huid? Deze 100% zeepvrije Purity Scrubcrème met natuurlijke amandeldeeltjes reinigt je huid mild en is geschikt voor alle huidtypen. Grapefruit- en limoenextract reinigt je huid mild. Deze heerlijke scrubcrème verwijdert overtollig talg en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Het resultaat? Een zachte, frisse en stralende huid! Gebruik: reinig eerst je gezicht, breng een kleine hoeveelheid Purity Scrubcrème aan op je vingertoppen en masseer een paar minuten. Laat je ogen vrij. Afspoelen met lauwwarm water en droogdeppen. Breng erna een dag-of nachtcrème aan. De scrub één tot twee keer per week gebruiken. De Purity scrubcrème kost €8,64 voor 100ml.

Bestel het product hier online.

2. Smeren met Natural Intensive dagcrème met plantaardige CM Glucan

Deze weldadige dagcrème verzorgt de droge huid intensief, beschermt en geeft 24-uurs hydratatie en stevigheid aan de huid. Het unieke CM Glucan vormt een beschermende laag op je huid, terwijl Carnosine huidveroudering helpt voorkomen en de lipiden je natuurlijke vochtbalans ondersteunen.

Deze heerlijk voedende dagcrème op basis van natuurlijke ingrediënten voelt licht aan en trekt snel in. Je voelt gewoon dat je huid intensief wordt gevoed. De hele dag! De Natural Intensive dagcrème kost €15,20 voor 50ml.

Bestel het product hier direct online.

Na het zonnen:

3. Verzorgen met Lovely Lily masker – ondersteunt het natuurlijk bruiningsproces

Om je bruine teint mooi te kunnen houden, zouden we daarvoor het Lovely Lily masker kunnen inzetten. Deze ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces waardoor je nog mooier en egaler bruint. En het Madly Mango Melon masker is een heerlijk verkoelend masker dat je voor gebruik even in de koelkast kan leggen en die je huid weer voldoende hydratatie biedt om te herstellen van de zon.

De unieke formule van het Lovely Lily masker – op basis van natuurlijk waterlelie-extract – ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces, waardoor je sneller en egaler bruint. Het zorgt er tevens voor dat je langer kan genieten van je zongebruinde kleur. Daarnaast hydrateert en kalmeert het de huid. Het masker kan dus zowel voor als na het zonnen gebruikt worden. Heerlijk genieten van een zonnig gezicht tot ver in de herfst! Het Lovely Lily masker kost €2,23 voor 10ml.

Bestel het product hier direct online.

4. Verzorgen met Madly Mango Melon masker – vochtregulerend en verkoelend

Zin in een frisse, fruitige en zomerse uitstraling? Met dit frisse masker gaat dat helemaal lukken! Het lijkt misschien dubbelop, maar mango én watermeloen zijn de basis voor dit verfrissende gelmasker.

Het gezichtsmasker heeft een vochtregulerende en verzachtende werking. En door de toevoeging van provitamine B5 is het ook nog eens heerlijk kalmerend. Ideaal als masker aan het einde van een zomerse dag. Je gezicht straalt weer als de zon zelf! Het Madly Mango Melon masker kost €2,23 voor 10ml.

Bestel dit product hier direct online.

Lees ook:

Lees ook