Sensorische beleving…..

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Eind vorige week was ik aanwezig bij de perspresentatie van Dior voor haar nieuwe producten en klassiekers. Een heerlijk momentje was het ondergaan van een manicure.

Even de nagelriemen bij laten werken met dat goddelijke Dior Apricot (na het invetten van de nagels en riemen kan de lak er gewoon overheen!), de nagels schoon laten maken met wat ik de mooiste nagellak remover fles en vloeistof allertijden vind (er zit ook geen aceton in en voorkomt witte uitslag op de nagels), en de nagels laten kleuren met een fijne roze tint van Dior, en dan af laten lakken met Dior’s Gelcoat. Het antwoord van Dior op de huidige gelnagel trend. De coating geeft eenzelfde fraaie glans en verdikt de nagel iets.

Shop de look!

 

Lees ook:

Bestel hier producten tegen schimmel van de nagels:
[bestelbutton url=”http://www.dokteronline.com/nationale/apotheek/?tt=333_12_54895_nagelschimmel&r=%2Fhuidnagel-schimmels%2F”]

Lees ook