Nagelexpert legt uit

00:47 - 00:28
luistertijd 00:47 - leestijd 00:28

BeautyJournaal’s nagelexpert Ben van Rijn legt uit:

‘Schade aan de nagel wordt veroorzaakt door veelvuldig gebruik te maken van een verkeerde nagellakremover; bijvoorbeeld één die aceton bevat. Hiermee worden bepaalde vetachtige stoffen uit de nagelplaat verwijderd die ervoor zorgen dat de vochtbalans in de nagelplaat gehandhaafd blijft. Het gevolg is dan dat de nagel uitdroogt, bros en dof wordt en daardoor ook zijn samenhang verliest. Nagellakremover mag dus beslist geen aceton bevatten. Gebruik bij uitgedroogde nagels de Trind Nail Balsem.’

Bestel hier producten tegen schimmel van de nagels:
[bestelbutton url=”http://www.dokteronline.com/nationale/apotheek/?tt=333_12_54895_nagelschimmel&r=%2Fhuidnagel-schimmels%2F”]

Lees ook