Voor mooi verzorgde gladde zomerbenen!

02:58 - 01:46
luistertijd 02:58 - leestijd 01:46

Tijdens het tikken van dit artikel (rond februari) moeten we er absoluut nog niet aan denken: blote benen!* Maar als de tijd eindelijk rijp is, mogen ze zeker weer tevoorschijn komen: mooie glad geschoren en verzorgde benen. Toch wel de meest ultieme zomeraccessoires als je het ons vertelt.

Gladde benen krijg je niet zomaar. Het beste is om je benen voor, tijdens en na het scheren optimaal te verzorgen. Gelukkig komen steeds meer merken (denk aan het Venus & Olaz scheermesje) met scheermessystemen inclusief ingebouwde verzorging. Wilkinson Sword levert ook voor het aankomende zomerseizoen verschillende scheermesjes af, elk met een eigen verzorgingsfunctie. Voor elk wat wils. Kies jouw favoriet!

Intuition Dry Skin, €10,39 – navulling met 3 mesjes kost €11,99

De Intuition Dry Skin is een alles-in-één scheersysteem waarbij je geen aparte scheerzeep of schuim nodig hebt. Het systeem bevat een ingebouwde scheercrème die – na contact met water – verandert in scheerschuim. De zeep bevat 100% natuurlijke kokosnootmelk en amandelolie, geschikt voor de zeer droge huid.

Intuition Naturals, €10,39 – navulling met 3 mesjes kost €11,99

Letterlijk en figuurlijk een groene zeep met 100% natuurlijke ingrediënten als aloë vera en vitamine E die de huid hydrateren en revitaliseren. Niet alleen het product maar ook de verpakking is milieuvriendelijk; deze is recyclebaar. Dat scheert toch net iets fijner!

Bestel de Naturals hier online met korting.

Quattro for Women Bikini, €11,99 – navulling met 3 mesjes kost €8,29

Een scheermes en trimmer in één. De ene kant bevat een scheermesje met vier ultrafijne mesjes en twee conditionerstrips met acaibessen en jojoba, de andere kant is een trimmer waarmee je gemakkelijk en snel je bikinilijn bijwerkt. Multifunctioneel.

Bestel de Quatro mesjes hier met korting.

Xtreme 3Beauty, €6,75 voor 4 stuks

Handig voor op reis zijn deze wegwerpmesjes. De drie mesjes zijn buigzaam en volgen volgens Wilkinson Sword je lichaamsvormen perfect. De mesjes zijn inclusief conditionersstrips met vitamine E, aloe vera, jojoba en shea butter voor een extra hydratatie momentje.

Extra2 beauty, €4,99 voor 10 stuks

Dit zijn ook wegwerpmesjes maar in plaats van drie mesjes zijn het er twee inclusief verzorgingsstrips met vitamine B en aloë vera voor zachtere benen.

Bestel de Xtra Beauty hier online met korting.

Quattro for Women, €8,29 of €8,29 voor navulling met 3 mesjes

Dit scheermesje bevat vier ultrafijne mesjes met twee conditionersstrips met acaibessen en jojoba-extracten voor een zachte huid. Ook verkrijgbaar in een wegwerpvariant voor €6,95 voor drie mesjes.

* Gelukkig was het afgelopen week tropisch warm in Nederland!!

Bestel hier alle Wilkinson epileer- en ontharingstools online met korting.

Lees ook:

Lees ook