Huidverbeterende make-up

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

Mardge Pascaud wilde graag een compacte make-up lijn voor haar salons die past bij het complete huidverbeteringsconcept van Pascaud. De minerale make-up van Mineral Evolution bestaat uit pure mineralen, is inert aan bacteriën, heeft een beschermingsfactor 20 en toegevoegde vitamine E. De geperste minerale make-up beschermt, versterkt en verbetert de huid. Alle producten zijn vrij van parabenen, synthetische vulstoffen, talk en minerale olie.

Mardge: “Dat het een minerale make-up zou worden was voor mij al vrij snel duidelijk. Pascaud staat voor huidverbetering en minerale make-up sluit hier perfect op aan. Ik ben op zoek gegaan en uiteindelijk ben ik in contact gekomen met Mineral Evolution. Het is een internationaal merk en biedt een volledige lijn kwalitatief hoogwaardige minerale make-up voor consumenten en professionals. Mineral Evolution is afkomstig uit de Verenigde Staten. Deze minerale make-up, naar een geheim Europees recept, wordt zodanig samengesteld dat deze de huid niet alleen mooier maakt, maar ook kalmeert, beschermt en verbetert.”

Mineral Evolution heeft een hele reeks aan producten ontwikkeld en is geschikt voor iedereen die er goed wilt uitzien op elk moment van de dag. De verpakkingen zijn ook handzaam en makkelijk mee te nemen voor onderweg.

Gezicht: Foundation, Blush, Bronzer, Bronzer Shimmer, Concealer, Finishing Poeder, Highlighter, Reflector.
Ogen: Eye Shadow, Eye Liner-potlood, Mascara,
Lippen: Lipstick, Lip Gloss, Lip Liner
Kwasten: Kabuki-kwasten, Lip Brush, Eye Pencil duo, Eye Shadow Brush, Concealer Brush

Mardge: “Mineral Evolution is niet alleen een make-up om je gezicht te verfraaien, het heeft ook belangrijke voordelen voor de huid. Neem bijvoorbeeld de compact foundation. Deze lichte, ademende foundation bevat titaniumdioxide voor een beschermingsfactor 20 en vitamine E, een anti-verouderingsstof. De mineralen worden fijn gemalen via een proces dat air-jetting heet. Hierdoor reflecteren de mineralen licht, hetgeen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en verkleuringen minimaliseert en de huid een jeugdige gloed geeft. Je ziet geen ‘lijn’ waar de make-up stopt. Door de speciale formule kan de huid ademen en raken poriën nooit verstopt. De ontstekingsremmende eigenschappen van onze foundation verbeteren de huid, waardoor deze bijzonder geschikt is voor de gevoelig huid of aandoeningen als acne, eczeem of rosacea. In tegenstelling tot traditionele make-up zijn onze mineralen inert aan bacteriën.

Mineral Evolution is al verkrijgbaar bij enkele salons in Nederland. Voor meer informatie ga naar de website van Mineral Evolution – waar ook een online shop te vinden is.

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook