Bloesem tinten en jonge blaadjes – lovely colors

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Aveda introduceert een limited edition make-up collectie geïnspireerd op de kleuren van de seizoenen. Pure pasteltinten worden in de lijn afgewisseld met levendige kleuren. Art of Nature volgt de warme seizoenen van het jaar: van de eerste lenteknoppen tot aan de zwoele zomeravonden.

De collectie bestaat uit de volgende producten:

  1. 2x Nourish-Mint Smoothing Lip Colors in de tinten Cana en Melochia Bloom, €20
  2. 1x Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze in de tint Kukui, €22
  3. 2x Nourish-Mint Lip Liners in de kleuren Cocoa Bean en Barberry Bloom, €18,20
  4. 1x Petal Essence Face Accents Trio in Hibiscus, €28,50
  5. 2x Petal Essence Eye Definers in de kleuren Jade Vine en Wild Indigo, €18
  6. 6x Petal Essence Single Eye Colors in de kleuren Lemongrass, Papyrus, Cinnamon Bark, Lantana, Bare Bellis en Oceanica, €16,50

Aveda belooft een lijn vol pure, intense kleuren met een romantische touch voor zowel ogen als lippen op basis van, net als in de andere Aveda producten, natuurlijke plantaardige ingrediënten. Zo bevatten de oogschaduws en eye definers aromatische bloemenwas van jasmijn en geranium die zacht aanvoelt op de huid. De Lip Colors zijn juist verrijkt met plant- en fruitwassen die je lippen hydrateren, verzachten en voller maken. De gebruikte glazuren in de Lip Glaze zijn juist karmijn-vrij, de Lip Liners zijn  samengesteld uit plantaardige wassen en fruitboters. Tot slot is het oogschaduwtrio samengesteld zonder parabenen, talk en minerale oliën.

Lees ook:

Lees ook