Voor een sunkissed glow & shop direct!

03:13 - 01:55
luistertijd 03:13 - leestijd 01:55

De zomer is in aantocht! Tijd voor jurkjes, sandalen, zonnebrillen, felle kleuren, en heerlijke beauty musthaves. Hier komt de zomer top 8 van Clinique!

DIRECT SHOPPEN! Klik op de oranje hyperlinks om direct naar de webshop te gaan van Clinique.

Scrub erop los!

Ook tijdens de zomermaanden kun je de huid gerust scrubben. Het zorgt voor een zijdezachte, glanzende huid die langer een bruine teint garandeert.

Zonnige nagels!

Straal als de zon dankzij de nieuwe kleurrijke collectie nagellakken van Clinique voor de gevoelige huid.

Betoverende, waterproof wimpers!

Ga je in de zee, in het zwembad of krijgt de regen deze zomer de bovenhand? Behoudt je stralende look met de nieuwe High Impact Waterproof Mascara. Een mascara die onmiddellijk voor extra volume en lengte zorgt.

Kissable Lips!

Creëer onweerstaanbare, kissable lips met de Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm. Deze perfecte combinatie van een vochtinbrengende lipbalsem en een dekkende lipstick doet iedereen watertanden.

Veilig zonnen!

Ook al ga je niet ‘bewust’ zonnen, als je buiten bent heeft je huid altijd bescherming nodig. Zelfs door gewoon buiten te wandelen, kan je huid beschadigd worden. Hiervoor heeft Clinique de  SolarSmart lijn ontwikkeld, die de huid zowel beschermt als herstelt.

 

Uitrusten na een dagje zon!

Na een hele dag in de zon verdient je huid het om eens lekker uit te rusten. Gun je huid een ultra-vochtverzorgende en verzachtende behandeling met de Rescue Balm met aloë vera.

Bruinen zonder zon!

De Self Sun collectie van Clinique is dé oplossing voor een vrouw die op zoek is naar een natuurlijk ogend kleurtje zonder de huid bloot te stellen aan de schadelijke zonnestralen. Vergeet zeker niet te scrubben voor je het product aanbrengt, zo zorg je voor een gelijkmatige verspreiding en dus bescherming.

Alle producten van Clinique zijn uitvoerig getest op allergieën bij een uitgebreid testpubliek en zijn 100% parfumvrij.

Zet je zomer goed in met Clinique!

****WIN de heerlijke Chubby Sticks Intense van Clinique – zo doe je mee- ****

Beantwoord hiervoor de volgende vraag: Vanaf welk bedrag is de verzending via de webshop van Clinique gratis? Zoek het antwoord via deze link.

Ga naar BeautyJournaal’s speciale mail en winformulier en vul het juiste antwoord in. Je maakt kans op een prachtige Chubby Stick in de kleur Heftiest Hibicus. Klik hier verder.

 

Lees ook