Directe doordringbaarheid in haarschacht…

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

L’Oréal vult de Arginine Resist X3 lijn aan met een anti-haaruitval kuur in aansluiting op de al eerder uitgebrachte shampoo en conditioner. L’Oréal belooft dat de vloeistof de hoogste werkzaamheid heeft.

Van de stoffen aminexil en arginine – en dan met name de laatste – is inmiddels bekend dat ze redelijk kunnen bijdragen aan het zorgen voor verbetering van de haargroei, voeding van de haarzakjes en bevordering van het algehele goede gevoel van het haar. L’Oréal vindt Arginine onmisbaar voor het haar, het concern meldt dat het zorgt voor een betere doorbloeding van de haarwortels. Het menselijk lichaam kan deze stof zelf aanmaken, maar dit gebeurt niet in een hoeveelheid die ideaal is om haargroei een meer dan normale prikkel te geven, wanneer dit specifiek gewenst is. L’Oréal voegde ook tarwe proteïnen aan de ampullen toe. Deze proteïnen staan bekend om hun vochtbindende en verzorgden werking.

De Arginine Resist X3 lijn van L’Oréal bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave-in-conditioner spray. Waar de shampoo en conditioner meer aan het haaroppervlakte werken, dringen de ampullen diep door tot in de haarzakjes. De speciale ampullen hebben pipetjes waarmee je de inhoud op een precieze wijze op het haar kan aanbrengen.

Wat belooft Arginine Resist X3 anti-haaruitval behandeling?

De ampullen zijn alleen getest door personen die last hebben van alopecia. Dit is op zich een interessant gegeven omdat alopecia nog altijd een niet definitief te behandelen aandoening is. Het is ons niet bekend in welk stadium van alopecia deze consumenten verkeerden, hoeveel en hoe lang er gebruikt is en hoe lang je kunt blijven gebruiken voor een optimaal effect. Je ziet vaak een piek in werkzaamheid die daarna weer afneemt en als je stopt dan kan het effect volledig teniet gaan.

De anti-haaruitval behandeling bestaat uit 10 ampullen voor €15,49.

Lees ook:

Lees ook