Energie geven aan de huid staat centraal

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50

Oogt je gezicht er grauw uit en kan het wel een oppeppertje gebruiken? L’Oréal, Biodermal, Lab series Pro en L’ Occitane ontwikkelden huidverzorgingsproducten met energie opwekkende ingrediënten.

L’Oréal men Expert: Energetic Intens Hydraterende Gel

L’Oréal men Expert ontwikkelde Hydra Energetic voor mannen tussen 20 en 40 jaar. De Energetic Intens Hydraterende Gel is een nieuw product in deze lijn. Het geeft een frisse oppepper aan de huid De formule is o.a. rijk aan zeewier extract, pepermunt extract, cafeïne, ascorbyl Glucoside. Ook zou de gel het vermogen hebben om transpiratievocht en vet te kunnen absorberen. Kortom, geschikt voor een gecombineerde huid en voor mannen die een hekel hebben aan een glimmende huid. Het product werkt hydraterend. €12,99 (50 ml)

Claims

Biodermal Energie gelcrème

Biodermal Energie gelcrème maakt onderdeel uit van een gloednieuwe mannenserie van Biodermal. De basis is een fijne gelcrème die ondermeer polysaccharides bevat. Het zou energie aan de huidcellen geven, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Het product is eveneens krachtig hydraterend en heeft ook kalmerende eigenschappen. Ook prima te gebruiken na het scheren dus.   €18,95 (100ml)

 Claims:

Lab Series Pro Ls all-in-one face treatment

Een all-in-one product  dat je zowel na het scheren kunt aanbrengen als wanneer je huid droog aanvoelt of glimt. Het heeft verzachtende en kalmerende. De all-in-one face treatment bevat o.a. druivenpitextract, granaatappel, rozemarijnextract. Rozemarijn heeft een genezende werking en granaatappel staat bekend om de grote hoeveelheid antioxidanten die zich in deze fruitsoort bevinden. De absorberende poeders in het product zouden het glimmen van de huid tegen moeten gaan. Ook is het volgens Lab series mogelijk dat de talgproductie gedurende dag wordt gereguleerd: ofwel iets minder kan worden.  €33 (50 ml)

Claims:

L’Occitane Verdon Energizing Moisturizer

De Verdon lijn verwijst naar een waterrijk gebied in Frankrijk en moet jou vertellen dat je hier met een hydraterend product te maken hebt. Nieuw is de Energizing Moisturizer. Er zit pepermuntolie in (voorzichtig als je daar allergisch voor bent!) voor een zuiverende werking, alsmede vocht- en olie uit duindoornbessen. Dat geeft voeding aan de huid. De Energizing Moisturizer is een frisse gel die ook na het scheren gebruikt kan worden. €22 (40ml)

Claims

 

Lees ook:

 

Lees ook