Terug naar de winkel
Eucerin UreaRepair Plus Voetcrème 10% Urea

De allerbeste crème bij droge voeten en kloofjes.

Eucerin

De allerbeste crème bij droge voeten en kloofjes.

BeautyJournaal's Monique vertelt: 'Ik heb al veel crèmes geprobeerd, en de een werkt iets beter dan de ander, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nu toch wel mijn hartsvriendin gevonden heb: mijn grote troost in nood. Ik val gewoon met de deur in huis: deze voetcreme met 10% urea + ceramiden en natural moisturizing factors is de hemel!'

Op de hielen moet een droge huid niet verward worden met eelt. Dat is een duidelijk zichtbare verharde laag op de huid. Droge hielen hebben vaak geen eelt, maar wel kloofjes. De huid op de hielen moet van nature dik genoeg zijn om de druk tijdens het lopen en rennen op te vangen.

Deze stof maakt onderdeel uit van je natural moisturizing factors en zit dus van nature in je huid. Urea bindt zowel vocht in de bovenste huidlaag, en het is in staat om dode huidcelletjes los te maken, waardoor ze makkelijker loslaten en de zachtere huid die daaronder zit, tevoorschijn kan komen.

Dode huidcellen gaan nogal ruw aanvoelen als ze te lang op de huid blijven zitten. Urea heeft een uitzonderlijk goede verdraagzaamheid op de huid, zelfs op de meest gevoelige huid. Ook worden jeukklachten verlicht.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook