Cool, vibrant colors & looks

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

Terwijl de lentevlokjes naar beneden dwarrelden werd de pers deze ochtend op de eerste lentedag in maart onthaalt op Ibiziaanse sferen met veel tropic looks voor badkleding, nageltjes en een sunkissed tan. Gepresenteerd in de winkel van Soap aan de Van Baerlestraat. Heel knus, ik kreeg even het gevoel van een salon modeshow, zoals die tegenwoordig vaker worden gegeven. Intiem en toch compleet.

Vette brows, korte nagels, over the top bruin, nagelkleuren die mismatchen, het combineren van mat en glans voeren deze zomer de boventoon op straat en op het strand.
  • The brownies are back: over the top bruin met spray tanning. Dat wordt het straatbeeld de komende zomermaanden. Spray tanning is veilig, snel en zorgt voor een mooie egale bruine teint. Soap heeft de kleurloze Gradual Nude Instant Mousse van Sunjunkie en de bijbehorende tanninghandschoen voor het soepel en egaal inmasseren van de mousse. Spray Tanning, prijs 25 euro (deel lichaam), 35 euro (hele lichaam). Duur: 8 tot 10 dagen. Sunjunkie Instant Mousse, prijs 26,50 euro. Prijs handschoen: 8,65 euro.
  • My big fat brows: de trend voor deze zomer zijn volle wenkbrauwen. Hoe voller hoe beter. Dat is een kwestie van durven! Bij Soap krijg je een Anastasia behandeling en wordt de Anastasia Brow Wiz getipt: een wenkbrauwpotlood met ultra dunne punt, voor lijntjes zo fijn als haren. The SOAP Brow: shaping (wax of epileren), daarna touch up met Anastasia producten. Prijs: 25 euro. Anastasia Brow Wiz, prijs: 27,95 euro.
  • New & hot nageltrends: lange nagels zijn uit. Opvallen en het contrast opzoeken wordt de nieuwe nagellook. Korte, krachtige nagels, waarvan de kleur contrasteert – zelfs mismatcht – met de kleur van de outfit. Ook matte en glanzende nagellak worden door elkaar gebruikt voor een verrassend effect. Dé andere nagelhit van deze zomer: het lakken van de ringvingernagel in een andere kleur dan de rest. Hiermee geven dames discreet aan dat zij (nog) single zijn. Hand en foot treatments, prijs vanaf 25 euro.

Lees ook:

Lees ook