Terug naar de winkel
Nivea Sun Sensitive Immediate Protect spray spf 30

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Echt super voor de zeer gevoelige huid. Waterproof en je bent uitstekend beschermd tegen verbranding.Nivea Sun bevat geen filters die schadelijk zijn voor het zee-leven.

Nivea

De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende Spray spf30 (en ook spf 50, tevens in milk) beschermt tegen huidreacties en irritaties veroorzaakt door de zon. Het werkt onmiddelijk - uniek!

Het product is ongeparfumeerd, en bevat extra verzachtende bestanddelen als Aloë Vera en Jojoba-olie. Het is een lichte formule die makkelijk uitsmeert en waterbestendig is. Nivea producten bevatten de uitstekende Tinosorb filters ter bescherming tegen verbranding.

Ook dit product beschermt zeer goed tegen verbranding door de zon, zo heeft Monique proefondervindelijk mogen ervaren. Er zitten geen stoffen in die schadelijk zijn voor het zee-leven. Alle Europese NIVEA SUN producten voldoen aan de Hawaïaanse wet* en zijn vrij van octinoxate (ethylhexyl methoxycinnamate) en oxybenzone (benzophenone-3).

Het mooie is dat dit product bij het aanbrengen om de huid onmiddelijk bescherming biedt, terwijl traditionele anti-zonnebrandcrèmes met lichtabsorberende filters pas na 15 minuten ongeveer werken.

Heel goede zonverzorging voor een vriendelijke prijs.

 

 

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook