Deze zomer is de ‘tan’, weer helemaal terug. Goud gebronsd is de trend.

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Deze zomer is de ‘tan’, weer helemaal terug. Goud gebronsd is de trend. Natuurlijk betekent dat niet dat wij uren in de zon gaan leggen, maar een fake tan kan altijd. Het leuke van deze trend is dat het ons doet denken aan de ‘tan craze’ van de jaren 60 en 80. Daarom een mooie collage met heerlijke vintage beelden en mooie foto’s van een fotoshoot uit W Magazine met ‘Gold digger’ als thema. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal bronzing tips van make-upartist Dominique Samuel.

Tips van Dominique

Top visagist Dominique Samuel is druk bezig in zonnig LA maar heeft voor ons een aantal bronzing tips. Volgens Dominique kun je het beste bronzer aanbrengen daar waar de zon je huid raakt, dus de neusbrug, cheekbones, voorhoofd en kin. Het beste breng je bronzer laag voor laag aan, dus niet gelijk een hele dikke poederlaag,  maar bouw het op voor het mooiste resultaat. Zelf vindt Dominique het mooiste om een combinatie van producten te gebruiken, dat betekent een mix van poeders, crèmes en liquidproducten. Volgens Dominique heeft Bobbi Brown de beste matte bronzers in de goede kleuren, Mac heeft ook verschillende bronzers maar die vindt Dominique vrij oranje. Smaken verschillen natuurlijk. Het merk Guerlain heeft ook altijd prachtige bronzers, die heel mooi op elkaar zijn afgestemd. Je hebt tegenwoordig bronzers in veel verschillende texturen. Van sparkle, glitter, mat en liquide. Hiermee kan je prachtige looks maken. Bronzer kan je volgens Dominique het beste combineren met felle make-up, bijvoorbeeld de Mac lipsticks Lady Danger en Impassioned of felle eyeliner van make-up forever.

Brons-bruin met spray tan

Deze zomer gaan wij voor de ‘bronzing look’, wees voorzichtig in de zon en maak daarom gebruik van mooie bronzing producten. Leuk om te weten is ook dat dermatologen hadden geklaagd dat de campagne van H & M  wel heel erg het bruine lijf weer promoot en dat men dat niet gezond acht. Wij hebben de ultieme tip: neem een spray-tan! Lees hier de ervaringsverhalen van Sabine en Sanne.

Lees ook:

Lees ook