Voor de mooiste lentebenen!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Rokjesdag nadert! Voor die tijd kunnen we ons alvast bezig houden met de voorbereidingen ervan: mooie, gladde lentebenen! En verrek, laten nu juist Gilette Venus en Olaz hun krachten bundelen met als resultaat een nieuw scheermesjessysteem voor de allermooiste benen.

Het nieuwe 2-in-1 Venus&Olaz scheersysteem bevat vijf mesjes die je lichaamscontouren zo goed mogelijk volgen zodat elk haartje direct wordt verwijderd zodat je de beweging niet hoeft te herhalen. Je huid wordt hierdoor minder beschadigd. Olaz verzorgt je benen tijdens het scheren door met een mix aan verzorgende ingrediënten te komen die de huid hydrateren en verzachten. Denk aan de botanische Kokum-boter afkomstig uit het fruit van de Indische Garcina Indica-boom, een boter die bekend staat om de verzachtende werking. Je benen gaan ook nog eens mooi glanzen door de subtiel glanzende ingrediënten. Zo valt dat zwierige lentejurkje extra op.

De claims:

Het scheersysteem van Venus&Olaz is te koop voor €15,99. Voor 3 stuks aan scheermesjes betaal je €16,99, de SatinCare scheerschuim met een Touch of Olaz kost €4,99.

Lees ook:

Lees ook