Ultieme verzorging na het scheren...

03:52 - 02:19
luistertijd 03:52 - leestijd 02:19

De Cell Dynamic Cooling Aftershave Moisturizer van NuBo met SPF20 (30ml) hydrateert tot diep in de huid om deze weer een flinke boost te geven. Heerlijk als de huid droger is, of wanneer je lang hebt gevlogen.

Nieuwe generatie UVA / UVB filters beschermen tegen beschadiging door zonlicht. De Cell Dynamic Cooling Aftershave Moisturiser SPF20 geeft de huid een fris en comfortabel gevoel, is niet kleverig en absorbeert snel.

       Het favoriete product van Simon Cowell en onze eigen Tom Sebastian is ook al enthousiast!

        Ian Brown, make-up artist for international fashion brands and magazines: “I’m obsessed with NuBo. Kylie, Pixie Lott, Sadie Frost, Portia Freeman and Sunday Girl are all fans (as am I and pretty much every client I use their products on).”

Alle voordelen op een rij:

Hoofdingrediënten

UVA en UVB Filters – beschermen tegen volledig spectrum UVA en UVB om vervroegde huidveroudering door zonlicht te voorkomen. Vermindert schade door vrije radicalen.

Huidcamouflage – Een ademend microvliesje zal onmiddellijk de huid liften en verstevigen. Dit wordt versterkt door de werking van de ‘soft focus’, welke imperfectie verbergt en onmiddellijk een jongere, frissere uitstraling geeft.

Bruine Algen Complex – reinigt en herstelt huidcellen. Vitamine E en provitamine C herstellen oxidatieve schade en creëren een beschermingsschild tegen de aanval van vrije radicalen.

Rhodiola – geeft vitale energie aan de huidcellen en vergroot de zuurstofopname om de cellen te herladen met vitale energie. Deze legendarische Tibetaanse plant heeft zich aangepast om in zware klimaatomstandigheden te bloeien, waardoor het de capaciteit heeft om een boost te geven aan zuurstofopname. Rhodiola werd eeuwenlang in traditionele medicijnen gebruikt en zal effectief de vermoeide huid doen herleven en revitaliseren.

Vocht magneet – werkt op de huidlipiden om het optimale niveau van vocht te herstellen. Sluist vocht de huid in en vergroot het vochtbehoud.

Soothing Complex – vermindert irritatie, ontstekingen en ongemakken, zoals het branderige gevoel na het scheren.

Hoe te gebruiken?

De huid goed reinigingen met ‘Exfoliating Foaming Cleanser’ vervolgens ‘Cooling Aftershave Moisturiser SPF 20’ en ‘The Essence – For Men’ aanbrengen. Tot slot een kleine hoeveelheid ‘Perfectionist For Men’ aanbrengen.

NuBo is vrij van parabenen, SLS, irriterende petrochemische- en synthetische kleur- en

Over NuBo

NuBo staat bij Harrods in de top 10 van best verkopende verzorgingsproducten.

NuBo doet echt wonderen met haar revolutionaire lijn van cosmetica producten. NuBo is toonaangevend op het gebied van cosmetica innovatie, samenstelling van ingrediënten en zorgt voor verbluffende  resultaten. De luxe producten van NuBo zijn puur, eerlijk en schoon samengesteld en daarmee volledig vrij van parabenen, SLS (Sodium Lauryl Sulfaat, agressieve schoonmaakmiddelen), irriterende Petro-chemicaliën en synthetische kleur-en geurstoffen.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

 

Lees ook