Vier zusjes voor het voorjaar

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Eens in de zoveel tijd verzamel ik weer nieuwe make-upjes om mij heen en dit voorjaar bestaat mijn lipstick palet weer helemaal uit roze (vorig jaar ging ik voor oranje…). Dit zijn mijn favorieten op dit moment:

Colistar in de beeldschone glazen huls kleur nummer 3.Een chic zuurstok roze met een licht transparante finish en een heerlijk huidgevoel.

Susan Posnick (wat een geweldige vrouw!) – ik ontmoette haar vorige week in Amsterdam. De Shanghai roze komt uit haar nieuwe zomercollectie en is lekker fel tegen fluor aan, met een iets rood-oranjeachtige ondertoon.

By Terry (who does not love Terry de Gunzberg!) heeft een hyaluronic sheer rouge lipstick serie uitgebracht waarvan ik de bleekroze echt prachtig vindt bij super donkere ogen of knalroze haar. Hij is transparant en lekker vochtig op je lippen. Ik breng hem in dikke lagen aan omdat melkachtige kleurtje flink naar boven te halen.

Dior Extreme kan bij mij met kleur 476 Plaza niet meer stuk. Prachtige knalroze met fuchsia ondertoon. Goed gepigmenteerd en toch iets transparant. Blijft goed zitten en is mooi aan te brengen.

 

 

Lees ook:

 

 

Lees ook