Nude lips voor elke vrouw!

03:16 - 01:57
luistertijd 03:16 - leestijd 01:57

Nude lipstick is vooral bekend als make-up look uit de jaren 60, samen met wimpers en een eyeliner. De lichte lippen werden gemaakt met concealer en maakte de tanden vaak geel.

Nu zijn de nude lips ook heel mooi om bij een moderne look te gebruiken B.v. bij een iets zwaardere oog make-up zodat de look mooi in balans blijft.  Ook is de nude lip mooi als je bijvoorbeeld niet heel volle lippen hebt, of juist hele volle lippen waar je niet de aandacht op wil vestigen.

Bij dunne lippen kan een nude kleur met een gloss helpen. En bij volle lippen dus een matte lipstick. Ellis Faas heeft een hele mooie range aan kleuren zowel als gloss look als een matte look.  Heb je last van verkleurde tanden, kies dan niet een nude kleur met een gele ondertoon maar ga dan voor een meer roze ondertoon. Let er altijd op dat de kleur mooi staat bij je gezicht en je tanden.

Ook belangrijk is het om te kijken naar de kleur van je lippen, van je ogen en van je haar. Zelfs je outfit kan een rol spelen. Het is heel verstandig om dus de kleur op de lippen aan te brengen vóór je hem koopt.

Je hoeft je lippen niet eerst met  concealer af te dekken om een goede kleur te krijgen. Werk je lipstick gewoon gedurende de dag bij. Het gebruik van een lipliner is een persoonlijke keuze. Het hoeft niet, zeker niet als je een kleur hebt gekozen die iets donkerder is dan je eigen liptint.

Er wordt wel eens gezegd dat je niet meer voor nude moet kiezen als je ouder wordt, maar dit is nniet waar. De totale look van je make-up en de kleur van je outfit wegen veel zwaarder. Een eyeliner combineert mooi met een nude-kleurige lip, net als een iets zwaarder opgezet oog met grijs, zwart of bruintinten. Het is ook mooi om bijvoorbeeld bij koperrood haar een okerkleurige en roestbruine ogenschaduw met een mooie zwarte mascara aan te brengen, een zachte blush op de wangen en dan een nude lip erbij met een gele of oranje ondertoon.

Waar je ook voor kiest, het is belangrijk dat de ondertoon van de lipstick ergens in terug komt: bijvoorbeeld een rode ondertoon in lipstick die matching is met de rode ondertoon in je huid. je huid of je kleding. Denk aan roze/peach of aubergine, en bij een gele ondertoon aan kleuren als oker,goudbruin en oranje.

Bestel hier de mooiste nude tinten van aantrekkelijk geprijsde merken:
[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/l/mooi-gezond/nude-lippen/N/4286050201/weergave/tegels/index.html%3Fpromo%3Dlippen_306__B1_Nude-lippen_10_&f=TXL&name=nude%20lippen”]
Lees ook:

Lees ook