Smeren en masseren!

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

Niet één, maar drie producten om huidveroudering tegen te gaan. Thalgo lanceert een nieuwe oogverzorgingslijn bestaande uit een oogroller, oogmasker en oogcrème. De nieuwste collectie wordt aangevuld met een technisch hoogstandje; een Eye Massage Mask.

De huid rondom je ogen is dun en voortdurend in beweging: bij het knipperen van de ogen (dit doen we 10.000 keer per dag!) spannen we zo’n 14 spieren aan. De huid rond onze ogen is dan ook de meest actieve en meteen ook kwetsbare deel van het gezicht. Rimpels, donkere kringen en zwellingen liggen dan ook overal op de loer. Tijd om hier iets aan te doen.

Gouden trio

Thalgo’s lijn bestaat uit de Collagen Eye-Roll-on met Marine Collageen, de Hyaluronic Eye-Patch Mask met Marine Hyaluronzuur en de Silicium Eye Cream met Marine Silicium. De oogroller is er voor opgezwollen ogen en masseert het gebied onder de ogen waardoor vocht sneller wordt afgedreven. Bij regelmatig gebruik worden ook fijne lijntjes zachter en donkere kringen minder zichtbaar. Tip: bewaar hem in de koelkast voor een extra verkoelend effect!

Het verfrissende Hyaluronic Eye-Patch masker bevat per pakje acht pads voor onder je ogen. Dit product is aan te raden als je moet vliegen of een lange autorit tegemoet gaat. Het masker heeft een ‘plumping’ effect, hydrateert de huid rondom de ogen en belooft een jongere, frissere blik binnen 10 minuten. De romige oogcrème belooft hetzelfde; actieve ingrediënten liften de oogcontour, vult rimpels en lijntjes op en vermindert zwellingen.

Eye Massage Mask

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je ter aanvulling op bovenstaande producten ook het oogmassagemasker gebruiken die rimpels binnen 15 minuten minder zichtbaar maakt. Daarnaast ben je erna heerlijk ontspannen. Dit masker werkt met de volgende technologien:

Let wel: dit oogmasker kan alleen in Thalgo salon geboekt worden! De oogroller kost €27, de oogpads €30,50 en de oogcrème €38,95.

Lees ook:

 

Lees ook