shop Solgar Ultimate Bone Support Wij vinden dit een van de beste supplementen die er is hiervoor. Solgar Bone Support bevat het zo hard nodige vitamine K2, in combinatie met vitamine D, met calcium, zink, magnesium, mangaan. Bekijken Maxim: ‘Mijn favoriet van de maand is Moringa Body Mist van Body Shop. De honingzoete geur van […]

06:37 - 03:58
luistertijd 06:37 - leestijd 03:58

Maxim:

‘Mijn favoriet van de maand is Moringa Body Mist van Body Shop. De honingzoete geur van tropische bloemen was al langere tijd mijn favoriet van de BodyShop badlijn. De geur doet me de zwoele zomerse avonden denken. Soms vind ik het heerlijk om de warme dag af te sluiten met een douchebeurt waarbij ik Moringa douchegel gebruik vervolgd door de Body Lotion zodat ik naar bed ga omhuld in de zoete bloemen. Nu ben ik ontzettend blij dat deze geur ook als een bodymist is verkrijgbaar. Één spuitje onder mijn pyjama en één op mijn bed verandert de slaapkamer in het tropische paradijs en trekt zoete dromen aan. Verkoopprijs is €9 voor 100 ml spray.

Marte:

De nieuwe Beutifying Oils van the Body Shop. Er is al eerder op BeautyJournaal gesproken over de komst van nieuwe producten van the Body Shop. Eenmaal winkelend in een stad waar de winkel was, werd net de nieuwe collectie geïntroduceerd, dus ik kon fijn gebruik maken van de korting die de nieuwe oliën hadden. Uit de ruime nieuwe collectie koos ik 2 geuren; mango en moringa. Ik had vanwege het testen van gezichtsproducten mijn vertrouwde argan even moeten laten staan en wilde wel iets anders voor m’n lichaam.

Op basis van zoete amandelolie, met  toegevoegde vitamine C en vitamine E en uiteraard een lekker geurtje zijn dit mijn favoriete oliën op dit moment! Je kunt ze gebruiken voor lichaam, gezicht en zelfs in je haar. Ze zijn in 11 verschillende geuren te koop en je kunt ze uiteraard heel goed combineren met hun bodybutters en bodyscrubs in dezelfde geur, €9,95 voor 100ml.

Rona:

Mijn product van de maand is het Vitamin Complex van Hannah. Al vanaf de eerste reclame die ik zag leek me dit een heerlijke spray: het zag er zo buitengewoon huid-dorstlessend uit dat ik het gewoon moest proberen.

Nu roepen reclames vaak een beeld op waaraan dan toch niet helemaal voldaan wordt. Dat is hier niet aan de orde. De spray is inderdaad heel hydraterend en verfrissend. Dit door de toegevoegde vitamines: A,D,E,F en K – deze vitamines kunnen in de diepere huidlagen doordringen en daar hun goede werken verrichten- (lees hier meer over deze vitamines) . De witte, strakke flacon ziet er mooi uit. De spray ruikt daarnaast heerlijk en voelt zacht aan. De bedoeling is na de reiniging de spray aanbrengen en daarna de dagcrème, waarvan je dan (zoals beloofd) minder nodig hebt. Ik ben er weg van en gebruik hem af en toe ook tussendoor, als ik moe ben of verhit, na zonneschijn of zo over mijn make-up heen. 50 ml € 33 / 125 ml € 49

Jolanda:

Mascara van de Hema: als scholier kocht ik een oogpotloodje van Miss Helen, een grijze en mijn vriendinnen kochten groen en zwart. Die deelden we met elkaar zo ook de oogontsteking. Sindsdien heb ik nooit meer make-up bij de Hema gekocht.

Tijdens de vakantie was ik mijn mascara vergeten en dat is iets heel ergs. Op die maandag was alleen de Hema open en ik besloot om daar eens te kijken. Nou, ja er ging een wereld voor me open en werd verrast door de enorme keuze in soorten mascara’s, wel meer dan acht soorten. Ik koos voor de volume mascara voor 4 euro. Een handzaam klein borsteltje die nadat ik het overtollige eraf had gehaald met een tissue perfect mijn wimpers opmaakte.

Verbaasd keek ik in de spiegel naar het effect, mooi! Zou ik toch kunnen consuminderen wat betreft cosmetica? Ja, zeg ik nu weken later, ik heb geen irritatie gevoeld en geen roodheid gezien. De mascara blijft ook perfect zitten ook na een dag flink werken onder warme omstandigheden. Dus prima product! Inmiddels heb ik ook de waterproof mascara gekocht waar ik ook razend enthousiast over ben.

Harriet:

Syoss conditioner is voor mij een multi-functioneel product. Ik gebruik het als gewone haarconditioner, maar ook om mijn haar tussen 2  shampoo beurten mee te wassen/uit te spoelen en ik gebruik het als doucheproduct: geen zeep, zacht voor de huid! De fles is lekker groot, vaak in de aanbieding (2 voor 6,-) en oogt mooi. Tot slot zit het vol verzorgende ingrediënten als niacinamide, panthenol, keratine en amandel olie.

Sabine:

Burgit Hornhaut creme! In de wintermaanden was ik in Oostenrijk met wintersport. Na een paar dagen skiën en naar de sauna en zwembad gaan, werd ik gek van mijn voeten. Droog en een dikke eeltlaag onder mijn voeten, gaven mij een gekmakend gevoel. Ik ben naar de apotheek gegaan en daar werd Burgit Hornhaut creme aangeraden. Na een paar dagen smeren, verdween het droge gevoel en ook de dikke eeltlaag.

Burgit is een soort van Gehwoll, hansaplast of scholl uit Oostenrijk. De tube ziet er niet uit. Knalgeel met een soort van turqoise swoosh. Maar door het succes van de wintersport ben ik met het oog op het dragen van slippers weer enthousiast gaan smeren. En met effect. Mijn voeten zijn zo zacht, dat het net lijkt alsof ik van de pedicure kom! Slippertjes, open hakjes kan ik weer aan, zonder me te hoeven schamen voor mijn voeten. Het kost 4,99 euro.

Babs:

Phytobaume Hydratatie voor Normaal tot droog haar. Hoe kwam ik opeens terecht bij dit merk? Als extra toefje op de taart bij mijn supplementen bestellingen bij de webshop van Andela Pharma krijg ik altijd wat heerlijke proefjes toegestuurd. Heb ik ook wat te “unboxen!”

Phytobaume Hydratatie is een ontwarrende crèmespoeling. Hij verwaart het haar niet en is ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Het bevat veel plantaardige stoffen, waaronder Jojobaolie en een extractie van Engelwortelvruchten (76%).  In het begin moest ik er even aan wennen. Normaal gesproken zitten in de meeste conditioners  siliconen en voel je direct hoe glad je haar wordt. Deze is niet zo vettig, maar mijn haar werd er toch heerlijk zacht en makkelijk kambaar door. Hij ruikt ook nog eens heerlijk! Extra pluspunten: milieuvriendelijk verpakking en niet op dieren getest ( certificaat). 150 ml € 12,78

Lees ook