Lippen Make-up

Douglas introduceert lip balm Balmi

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Lekker bij de hand

Wat rolde er onlangs uit de post van de Beautyjournaal redactie? Het nieuwste product van Douglas: de Balmi. Het rondje potje in een mierzoete kleur kreeg direct onze aandacht. Wat ziet hij er schattig uit.

De Balmi is een handige, superzachte en heerlijk geurende lipbalm verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken. Het beschermt je lippen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, verzorgt ze zodat ze heerlijk zacht blijven én daarnaast smaken (want: aardbei, kokos, framboos, mint, zwarte bes) ze ook nog eens lekker. Handig voor dat ene wintersporttripje (of zonvakantie!) in het verschiet.

Wij ontvingen de Balmi als sleutelhanger, maar we weten niet zeker of deze ook zo verkocht wordt of dat dit een speciaal persproduct was. Best handig voor aan je sleutelbos: zo heb je je lipgloss altijd bij de hand.

De claims:

  • Beschermt tegen UVA en UVB door SPF 15
  • Hydrateert door vitamin E, sheaboter en jojoba olie

De Balmi is verkrijgbaar in vijf smaken voor €4,95 bij Douglas.

Lees ook:

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen