shop Pascaud minerale foundation in poeder Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. De foundationpoeder is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar. Bekijken De Mocha Salve lippenbalsem bevat cacao en koffiebonen. Het merk gelooft namelijk dat cafeïne de lippen herstelt, verfrist en voller maakt. Nu is cafeïne een graag gebuikt product […]

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

De Mocha Salve lippenbalsem bevat cacao en koffiebonen. Het merk gelooft namelijk dat cafeïne de lippen herstelt, verfrist en voller maakt.

Nu is cafeïne een graag gebuikt product in de cosmetica-industrie. Het zou cellulitis aanpakken (wij zijn daarvan nog niet helemaal overtuigd) en ook werd onlangs bekend dat het huidkanker kan voorkomen omdat het de huidcellen schijnt te kunnen beschermen tegen de inwerking van uv-straling. Er wordt nu al druk gespeculeerd over hoe je deze kennis in bijvoorbeeld anti zonnebrandmiddelen kan verwerken.

Of cafeïne nou wel of niet dat magische ingrediënt voor je lippen is, de smaak van koffie op je lippen klinkt Nespresso-junkies vast als muziek in de oren!

Rosebud Salve is o.a. te koop bij Skins Cosmetics. Het is nog niet bekend vanaf wanneer de Mocha Salve verkrijgbaar is.

Lees ook:

Lipsmackers maken comeback!

Nieuw voor najaar 2009: Grijze lippen

Lees ook