Als je haar maar goed zit…

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

Ook Yves Rocher gaat het kanaal voor haar veroudering verder uitbreiden. BeautyJournaal schreef al eerder dat dit segment een grote groei tegemoet gaat.

Voor de anti-aging lijn bestaande uit een shampoo en een haarmasker van Yves Rocher combineerde het merk Camelia met rode wingerd die de microcirculatie van de hoofdhuid moet kunnen stimuleren. Samen vormen Camelia en rode wingerd een gouden duo voor je hoofdhuid en lokken, zo belooft Yves Rocher.

Over Camelia
Deze van oorsprong Aziatische struik wordt al eeuwenlang door Japanse vrouwen gebruikt. De olie voedt, beschermt en herstelt de huid bij langdurig gebruik. De Japanners spreken dan al eeuwenlang over een wondermiddel.

De anti-aging haarproductenlijn van Yves Rocher bestaat uit een shampoo en een haarmasker voor een extra zachte verzorging. Deze laatste legt met de (overigens) siliconevrije formule een dun laagje over iedere haar zonder deze te verzwaren. Het resultaat: glanzende, volle lokken…..aldus de persinformatie. Onderbouwd met cijfers uit eigen onderzoek worden deze claims niet.

De claims:

Verkrijgbaar in shampoo €3,95 (200ml) en masker €6,90 (150ml).

Lees ook:

Lees ook